2777
2789

یعنی شب میبینم فردا دوباره تکرارشومیبینم😆😆تمام کوچه پس کوچه های گوگوریو روبلدم😌😌شبکه تماشامیزاره

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت چند میده؟ زنگ بزنم شوهر خالم ببینه

ساعت8

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

یه لحظه با خودم گفتم نکنه اون هموسو هست که داره اب میخوره که تیتر جومونگ اومد و گفتم بعله خودشه 😶😂

😆😆

احساس میکنم ایرانی اصیل نیستمچون تا به حال جومونگ ندیدم🤷‍♀️😂

منم تا حالا کامل ندیدم ولی یه جا دیدم دل تسو شکست باهاش گریه کردم🤕😂

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

یوسف کی پخش میشه از شبکه قرآن چه ساعتی

نمدونم اونم دوست دارم😆