2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هربچه ای فرق داره پسرمن تادوسالگی ۵،۶تاکلمه بیشترنمیگفت .تازه یکم راه افتاده

بیشترباهاش حرف بزن براش کارتون فارسی بذار 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
نه فقط ععع

باهاش صحبت می‌کنی؟ براش شعر می‌خونی؟ 

ببین عزیزم بچه‌های من تا 2سالگی زیاد کلمه نمی‌گرفتن. ولی از 2سالگی به بعد یهو شروع میکردن به جمله گفتن. 

درمقابل بچه‌های اطرافمو که می‌بینم مثلا یکی تقریبا 2.5 سالشه ولی خیلی کم حرف میزنه. یکی دیگه یه ماه کوچیکتره تقریبا هیچی نمیگه. یا یکی دیگه بیشتر از 5 سالشه و امسال میره پیش دبستانی ولی اصلا مفهموم نیست صحبت کردنش. به نظرم با یه متخصص صحبت کن و اگه نیاز بود با یه گفتاردرمانگر مشورت کن. اگه خدایی نکرده مشکلی باشه همین الان رفع بشه. ولی بازم میگم. خیلی براش شعر بخون. حالا شعر بچگونه بلد نیستی ترانه بخون براش. براش قصه‌های کوتاه از خودت بساز و بگو. من برا بچه‌هام خیلی شعر میخوندم. شوهرم متخصص قصه بود. انقد قصه از خودش درمورد خر و گاو و گوسفند و انواع حیوانات می‌ساخت که نگو😅