2777
2789
عنوان

امام رضا منو میبخشه😭

279 بازدید | 20 پست

امام رضا میدونم من اشتباه کردم ولی تو به حق جوادت منو ببخش😭

بچه ها من یه کاری کردم که گناه بود و دوس ندارم بگم چی بوده خب شما فک کنین مثلا دوروغگویی بعد خیلی پشیمون شدم و رفتم در خونه امام رضا و گفتم من دیگ این کارو نمیکنم تا منو ببخشی و منم بخشیده شدنمو توی کمک به درسام میبینم

اما من کم عقل دوباره و دوباره اون اشتباه رو کردم و بعدشم مث سگ پشیمون میشم🥲😭

۲۹ امم دارم میرم مشهد اما روم نمیشه چون میدونم منو نبخشیده🥀

اما من همین چند وقت پیش استخون اضافی پا و دستم کمتر شده و میشه گفت رفته و من اینو از امام رضا خواسته بودم واااااای😭😭😭

از بچگی عاشقش بودم و امسال فقط شبای قدر وقتی ک قران به سر میشد فقط واسه امام رضا گریه میشدم و ازش خواستم منو ببره پیش خودش حرم فقط ی بار دیگه

نمیدونم میبخشم یا ن ولی ازتون خواهش میکنم اگه میتونید واسه بخشیده شدنم ک ن واسه اروم شدن دلم یدونه فقط یدونه ایة الکرسی بخونین لطفا🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توبه کن خدا گفته توبه کسایی که قبلا چندبار نتونستن پای توبشون بمونن پیشش مورد قبول تره چون اون آدم با اینکه گناه میکنه دلش آروم نیس از رحمت خدا نا امید نشو اون قدر توبه کن که در نهایت پاش بمونی اگه حق الناسه که باید حلالیت از طرف بگیری

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

نه حق الناس نیست فقط یه اشتباهه😭🥀

میبخشه فقط این بار سعی کن دیگه تکرار نکنی 

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

توبه کن خدا گفته توبه کسایی که قبلا چندبار نتونستن پای توبشون بمونن پیشش مورد قبول تره چون اون آدم ب ...

راجع به این نظرتون تجدید نظر و تحقیق کنین . الان حضور ذهن ندارم ولی میدونم جمله ای که شما نوشتین به نظر میرسه درست نباشه

چی میگی

امام رضا ببخشه؟عقل دارید شماها اصلا

امام رضا چه کاره است بنده خدا؟

البته عزیز دل همس منظورم اینه این چیزا به امام ها نگید مگر دیوونه اید؟چی میزنید خدایی

برای توبه فقط و فقط پناه میارن به خداوند یکتا و ذکر استغفار...

این بچه بازیا چیه تورو خدا

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

فقط از خدا طلب بخشش کن

دقیقا موافقم

بعضیا انگار عقل ندارن اخه این چه جمله ایه به کار برده!انگار امام رضا قراره ببخشه یا مجازات کنه 

فقط توهم ذهنی خودشه که میگه بهتر شدم

باید از کاعنات و خدا طلب کنه 

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏