2777
2789
عنوان

امام رضا منو میبخشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 20 پست

من بارهاو بارها از مسیر راست یکم منحرف شدم و امام رضا برم گردوند

اگه با یه بار خطا از ما رو گردون بشن که دیگه لقب کریم و... که بهشون نمیدن

همیشه اغوشش به روت بازه ، اتفاقا وقتی بارت سنگینه و میری حرمش سبک سبک میشی و اینو کامل حس میکنی

منم امام رضا رو خیلیییی دوست دارم

ناامید شدن از رحمت خدا ام گناهه عزیزه من 

نگران نباش ده بارم اشتباه کرده باشی خدا میگه پشیمون شدی برگرد توبه کن من میبخشمت 

فقط به شرط اینکه واقعا از کارت پشیمون باشی و دلت میخواد دیگه عمرا سمت اون کار نری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میگیامام رضا ببخشه؟عقل دارید شماها اصلاامام رضا چه کاره است بنده خدا؟البته عزیز دل همس منظورم این ...

چون از امام رضا خواستم واسطه منو خدا شه🙏🏻

بچه بازی،مرسی🥲

هر چی دارم از بچه بازیمه🥲

راجع به این نظرتون تجدید نظر و تحقیق کنین . الان حضور ذهن ندارم ولی میدونم جمله ای که شما نوشتین به ...

إِيَّاكَ و أَنْ تُقَنِّطَ الْمُؤْمِنِينَ مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ»[1] نکنه مومنین را از رحمت خدا مأیوس کنید!

اون هم تو یه کتاب خوندم که الان حضور ذهن ندارم 

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

چون از امام رضا خواستم واسطه منو خدا شه🙏🏻بچه بازی،مرسی🥲هر چی دارم از بچه بازیمه🥲

من این راهو زیاد رفتم

اشتباه نکن

این یعنی ترس تو از خدا

با اعتماد بنفس برو سمت خدا و استغفار کن 

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏