2777
2789
عنوان

اگه دو نفر دوقلو باشن یکیشون تیزهوشان قبول بشه یکیشون نه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 56 پست
زمان ما(۵ ۶ سال پیش)اینجوری بود که اگه یکی قبول بشه به خاطر دوقلو بودنشون اون یکی هم چه قبول شده باش ...

نه اینطوری نیست که بی قید و شرط قبول بشه، فکر کنم ۷۰ یا یه درصدی از تراز نفر اخر قبولی رو باید اورده باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باقی اونایی که ۸۰ درصد رو کسب کردن و دوقلو ندارن گناهشون چیه!

نداشتن دوقلو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه اینطوری نیست که بی قید و شرط قبول بشه، فکر کنم ۷۰ یا یه درصدی از تراز نفر اخر قبولی رو باید اورده ...

خب اره

ولی در هر صورت اون یکی امکان قبول نشدنش هست 

مثلا با ۷۰ درصدی که میگی قبول نمیشه ولی به خاطر قل دیگش قبولش میکنن

ولی این برای کسایی که دوقلو نیستن دیگه لحاظ که نمیشه

صد درصد! مغزم سوت کشید اصلا با این سوال😂پس بعدا اگه یه قل بخواد بره پزشکی باااید اون‌یکی که پیام نو ...

تا دبیرستان هست اگربراتون جالبه دردانشگاه هم امتیازدارن بخونیددرموردش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب ارهولی در هر صورت اون یکی امکان قبول نشدنش هست مثلا با ۷۰ درصدی که میگی قبول نمیشه ولی به خاطر قل ...

اره انگار پوئن اضافه دادن بهشون دیگه

منظورم اینه ممکنه یه دوقلو باشن و یکیشون هیچ جوره قبول نشه حتی با این امتیاز

دوقلو بودن خودش یه امتیازی داره که موقع رتبه دهی و تعیین قبولی لحاظ میشه، یعنی اگر کسی خواهر/برادر ه ...

وقتی قبول شده نیازبه استفاده ازسهمیه دوقلویی و۸۰درصدنداره 

تا دبیرستان هست اگربراتون جالبه دردانشگاه هم امتیازدارن بخونیددرموردش

این اطلاعاتو از کجا اوردین ؟سمپادی درس خوندین شما خودتون یا دو قلو بودید؟

کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️

منبع شما فقط گوگله؟

نه عزیزم

وقتی قبول شده نیازبه استفاده ازسهمیه دوقلویی و۸۰درصدنداره

سیستم اون موقعی که داره ترازها رو پردازش میکنه و نتیجه قبولی یا عدم قبولی میزنه، میبینه طرف دو قلو بوده و خواهر/برادرش قبول شده، میاد تراز این یکی رو می‌بینه اگر به قبولی بخوره که مثل دانش اموزای دیگه عادی قبوله، اگر به تراز قبولی نخوره، میره می‌بینه ترازش به اندازه ۷۰ یا ۸۰ درصد (دقیق نمیدونم) آخرین نفر قبولی هست یا نه، اگر بود قبولش میکنه 

و توی کارنامه هم مینویسه قبول

البته دوستان  بایدهردوتادوقلودریک رشته انتخاب رشته کرده باشن مثلادونفرریاضی باشن میتونن ازسهمیشون استفاده کنن امااگریکی تجربی یکی ریاضی باشن نمیتونن استفاده کنن