2777
2789
عنوان

اگه دو نفر دوقلو باشن یکیشون تیزهوشان قبول بشه یکیشون نه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 56 پست
هیچ زمانی همچین قانونی برای مدارس سمپادی نبوده!

قانون دوقلویی در مدارس تیزهوشان (سمپاد) . این قانون برای هر دو جنس (همجنس و غیر همجنس) اعمال می‌شود. 
توضیحات بیشتر:
  • سهمیه دوقلویی:
    در مدارس تیزهوشان برای دوقلوها امتیاز ویژه‌ای در نظر گرفته شده است که به آن "سهمیه دوقلویی" گفته می‌شود. 
  • شرایط استفاده:
    هر دو دوقلو باید در آزمون ورودی شرکت کنند و ثبت نام خود را انجام داده باشند. 
  • پذیرش دوقلوی دوم:
    اگر یکی از دوقلوها قبول شود، دوقلوی دیگر با کسب حداقل ۸۰ درصد از نمره آخرین نفر پذیرفته شده، می‌تواند به صورت مازاد بر ظرفیت در همان مدرسه ثبت نام کند. 
  • اولویت در انتخاب مدرسه:
    برای دوقلوهای همجنس، اولویت‌های انتخابی در فرم ثبت نام باید مشابه یکدیگر باشد. 
  • اهمیت سهمیه:
    این سهمیه فرصت خوبی برای دوقلوهاست تا بتوانند در کنار هم در یک مدرسه تحصیل کنند. 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ زمانی همچین قانونی برای مدارس سمپادی نبوده!

من خودم سمپاد خوندم

به پست ام دوقلو نخورد

ولی توی اون برگه ها که قبلش میدن بخونی امضا کنی و هم موقع ثبت نام ازمون دقیقا یادمه این قانون رو نوشته بود و من همون موقع هم تعجب کردم

فقط چیزی که خوندم رو گفتم، نگفتم که قبولش دارم🤷🏻‍♀️

نیستالان که نیستمعاون مدرسه ام!

هست میتونیدشنبه ازاداره استعلام بگیرید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

همچین قانونی ابلاغ نشده!

خیلی وقته  

دوران مدرسه دوتا از دوستام دوقلو بودن یکیشون نمونه قبول شد اون یکیم قبول کردنشاید تیزهوشان با نمونه ...

نه عزیزم سمپادم مینویسن

همچین قانونی نیست عزیزمشاید برای مدارس شاهد و ... راه بیاناما مدارس سمپاد نه

صد درصد! مغزم سوت کشید اصلا با این سوال😂پس بعدا اگه یه قل بخواد بره پزشکی باااید اون‌یکی که پیام نور قبول شده هم قبول کنن دیگه...لاله و لادنشم این توقع رو نداشتن و اینطوری نبودن...🤦‍♀️🤦‍♀️

کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️

دوقلو بودن خودش یه امتیازی داره که موقع رتبه دهی و تعیین قبولی لحاظ میشه، یعنی اگر کسی خواهر/برادر هم‌جنس دوقلوش قبول شده باشه، قبولی واسه خودش راحت تر میشه اگر ترازش به یه درصدی از اخرین نفر قبولی برسه

ولی وقتی نتیجه اومده و قبول نشده، نه امتیاز جدیدی براش نیست

فقط تاسف اگر این قانون واقعا وجود داشته باشهصرف اینکه همزمان با یک نفر بدنیا اومده باید امتیاز ویژه ...

هست اماشرط ۸۰درصدداره