2777
2789

خوش بحالت من دلم گرفته و میفهمم چرا 🥲🥀💔

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارتنرم قهر کرد باهام دیگه حاضر نمیشه باهام آشتی کنه  کات 

همچی تموم شد 🙃🥀💔🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
من به جاش عاشقم

منم عاشقم  ولی اون نمیخواد دیگه 🙃

باز اونی که تو عاشقشی اینطوری نیست 

یه کار می گم امتحان کنشاید برگشت

بگو 

چیکار 

بگو چیکار

می ری یوتیوپ

این جمله رو سرچ می کنی:

معجزه در ۴۸ ساعت دکتر رضایی

بعد برو جای خلوت 

دراز بکش

گوش کن به این سابلمینال

حین گوش دادن حتما چشماتو ببند  و تصویر سازی کن  که برگشته

با حس خوب

بگو کاینات ممنونم که عشقم رو برگردوندی

منم برات سی تا صلوات می فرستم

انشالله برمی گرده و خبرش رو بهم می دی

زخمی بزن بر او عمیق تر از انزوا

می ری یوتیوپاین جمله رو سرچ می کنی:معجزه در ۴۸ ساعت دکتر رضاییبعد برو جای خلوت دراز بکشگوش کن به این ...

مرسیییی عزیزم انجامش میدم بهت خبر میدم 😍😍🥰🥰