2777
2789
عنوان

فامیل عجیب

96 بازدید | 10 پست

سلام

من نمیدونم با داییم چیکار‌کنم.‌هردفعه میریم خونشون، شروع میکنه به من میگه تو بیماری داری؟ مشکلی داری؟ زنت حتما ازت طلاق میگیره. من خودم وکیلم ادم مثل تو زیاد دیدم، زناشون بهشون خیانت کردن.

دلیلش رو نمیدونم. من یادمه ۴ سالم بود راه رفتنم رو هم‌مسخره میکرد.

اگه مشکلی داشتم میگفتم حتما صلاحم رو میخواد، ولی فکر‌میکنم ادم عادی باشم( اگر نی نی سایت داشتنم رو فاکتور بگیرم ) 

بهم میگه پیرمردی. پسر ۱۶ ساله مگه پیرمرد میشه...😐

یه بار گفتم خودت افسردگی داشتی زن حاملتو با ماها میبردی بیابونا چرا ازت طلاق نگرفت. مامانم بهم فحش داد

چی بگم اخه😂 

یسریا واقعا بیشعورن

ما توی بچگیمون مامانم جدا شده از پدرم

بعد داییم یبار توی خونه خودش به مامانم گفت ببین الان مثلا بچه های خودت، فکر کردی دخترتو یه ادم درست حسابی میاد میگیره؟ 

خدا شاهده چند ساله ازدواج کردم بارها همبن داییم لنگ شوهره من بوده اومده جلو مغازش ازش پول قرض گرفته ، با اسم شوهر من انقد کاراشو پیش برده، بخدا یه ادمیه به چشم همه، که شده مثلا برام خواسته طلا بخره یا گوشی، رفته از مغازه طرف برداشته اورده اگه من خوشم اومد بره پولشو بده در این حد

همین داییم وقتی اومد خونه شوهرم اینا فکش چسبیده بود کف زمین که کیا اومدن با ما وصلت کردن

اصلا حرفای ادمایی ک هیچو پوچن رو حساب نکن

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۶ سالته؟پسری؟زرنگی؟یعنی باهوش و حواس جمعی؟داییت آدم درستیه؟یعنی کار درسته یا کلکه و دو رو؟

اره. عسل مصفا نیستم ولی یه ادم طبیعیم، درس میخونم، کار‌میکنم، تاحد‌معمول هم حرف میزنم دیگه

ادم خوبیه ولی نمیدونم‌چرا با من لج افتاده، روزی که پدرم فوت شد منو برد خونشون به من گفت باید بری واسمون نون بخری😐

یسریا واقعا بیشعورنما توی بچگیمون مامانم جدا شده از پدرمبعد داییم یبار توی خونه خودش به مامانم گفت ب ...

حرف که باد هواست، حالا از سر بیکاری یه گیریم به خواهرزاده ش میده دیگه

ولی هردفعه میریم خونشون قفلی میزنه رو حرفاش

یه بار‌من خندیدم‌گفت تخم‌پدرتی دیگه.

حالا بابام چون که داییم یتیم بود خرج کلاسای این رو میداد😐

حرف که باد هواست، حالا از سر بیکاری یه گیریم به خواهرزاده ش میده دیگهولی هردفعه میریم خونشون قفلی می ...

خدا بیامرزه پدر مرحومتو

چقدر مهربون بود ک اینکارو براش کرد

و چه بد که داییت احترامشو نگه نمیداره

اینجور موقعیتا وقتی از پدر ادم عقده دارن چرند زیاد میگن 

مثل دایی من

پدر من درسته شوهری نکرد برای مادرم اما هرچیه پدرمه کسی نباید جلوی بچه هاش پشتش بگه که، اما دایی من از این حرفا گذشته بود کارش

تا چند مدت پیش برای مادر من خاستگار اومدو دایی و زنداییم عین مرغ پرکنده شده بودن داستن میمردن چقدرم ذات خودشونو نشون دادن 

ماهم ازشون دوری کردیم یکسالیه اصلا دیگه رفت و امدم نداریم

هربارم کارش گیره میاد مغازه همسرم 

یبارم پول زیاد میخوایت همسرم خودش نداشت قفلی زد بهش از کسی برام بگیر ، شوهر من رو انداخت براش به یه گردن کلفته بی رحم توی محل، اقا این چند ماه پول طرفو نمیداد، اونم میومد جلو مغازه همسر من میگف اره دبدبه کبکه ی خانوادت همش الکیه؟ بدهیتو نمیتونن بدن که من نیام؟ شوهرمم نمیتونست بگه بابا برای خودم پول نگرفتم که برای یکی دیگس

تازه چهار پنج تومن اخرشم نداد شوهرم از جیب خودش داد به روشم نیاورد 

بازم چند وقت پیش اومده دوبار که پول میخوام منم شوهرمو قسم داده بودم که نده این بیچاره هم مجبور سد بهش گفت ندارم

دیگه رفت پشتشم نگاه نکرد ادم پررو

انقد به مادرم بدی کرد همین داییم،رفت پشت مامانم گفت ببین چیکار کرده سوهره طلاقش داده،  اما تا به مشکل میخورد صاحبخونش انداختش بیرون ۶ ماه خونه ما موند جامونو اشغال کردن خرج زنو بچشم داد مامانم، داییم یکبارم دستش یه کیلو خیار نگرف حتی بیاره خونه 

بعد اینه دستمزد مامانم

خدا بیامرزه پدر مرحومتوچقدر مهربون بود ک اینکارو براش کردو چه بد که داییت احترامشو نگه نمیدارهاینجور ...

هرکسی برای اون دنیاش یه کاری کرد زرنگی‌کرده

حالا شماهم برای فامیلی که سابقه ش رو میشناسید فداکاری نکنید. هرچقدر هم بهتون بی احترامی کرده باشه، ادم به خاطر فامیلی و بزرگتری روش نمیشه طلبش رو بخواد.

راجع به داییتونم، ادم که با قلدرم ملدرم به جایی نمیرسه، الحمدلله احتیاجی بهش ندارید

سری بعد بگو عقدیی چیزی هستیاین ادما رو روانت تاثیر میزارن مامانت چیزی نمیگه بهش

رفت و امد داریم چشم تو چشم میشیم، نمیشه 

مامانم ازش دفاع میکنه😐 میگه اون یه حرفی میزنه تو حق نداری بهش چیزی بگی

هرکسی برای اون دنیاش یه کاری کرد زرنگی‌کردهحالا شماهم برای فامیلی که سابقه ش رو میشناسید فداکاری نکن ...

اره خداروشکر 

اما یکار کردن تا قیوم قیامت دیگه ادم میل نداشته باشه باهاشون درخور بشه