2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی بد ذاته

140 بازدید | 13 پست

۴سال ازم بزرگتره دوتامونم مجردیم . من یه خواهر دیگه ای هم دارم که خواهر خوبیه ولی این خیلی بد ذاته . دعوا رو اول خودش شروع میکنه بعد جلوی مامان بابام میزنه گریه مثل دیوونه ها داد و بیداد راه میندازه (سر یچیز کوچیک) یجور مظلوم نمایی میکنه که منی که میدونم چقد مارموزه احساساتی میشم از حرفاش . دو سال مونده پشت کنکور خانوادم کلی براش خرج کردن هیچی ازش استفاده نکرد و مطمئنم امسال چیزی قبول نمیشه اما اگه برای من یکم تو درس هزینه کنن میگه پول بابای منه و نباید چیزی بگیری و... . هر دفعه هم برای بالا اوردن خودش منی که ازش کوچیکترم رو پایین میاره. خیلی ادم قلدریه ولی ظاهرشو یجوری معصوم میکنه که مامانم همش طرف اونو میگیره . شما بودین چیکار میکردین از دست این خواهر مارموز مظلوم نمای خودخواه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ رازی رو باهاش در میون نزار سرت به کار خودت باشه اگه خواست دعوا کنه به حرف هاش اهمیت نده

واقعا صبر ادمم حدی داره . از مامانم چیزی میخواد میگه من مثل هانیه فلان نیستم یا بیخودی بهم فوش میده حالا اگه من به شوخی بهش یه ساکتشو بگم باور کن مثل روانیا داد و بیداد میکنه حرفای احساسی میزنه میزنه زیر گریه مظلوم نمایی میکنه😐😐😐 حتی یبار بیخودی دستشو با شیشه برید

واقعا صبر ادمم حدی داره . از مامانم چیزی میخواد میگه من مثل هانیه فلان نیستم یا بیخودی بهم فوش میده ...

چرا اینجوری رفتار می‌کنه شاید به خاطر قبول نشدنش داخل کنکور تحت فشاره انگاری از این موضوع ناراحته که قبول نشده پرخاشگر شده و انگاری کمی هم کمبود محبت و عقده داره باهاش بحث نکن از درون حالش خوب نیست وگرنه اینجوری نمیشد انگار دوست داره توجه بقیه رو جلب کنه تا خلأ های روحش پر بشه 

چرا اینجوری رفتار می‌کنه شاید به خاطر قبول نشدنش داخل کنکور تحت فشاره انگاری از این موضوع ناراحته که ...

اشکالش اینجاست درس نمیخونه ولی بخاطر کنکور ناراحته . امیدوارم هرچی زودتر شوهر کنه من‌ راحت شم

اشکالش اینجاست درس نمیخونه ولی بخاطر کنکور ناراحته . امیدوارم هرچی زودتر شوهر کنه من‌ راحت شم

ان شالله مشکلش حل بشه تو هم کاری بهش نداشته باش منم سر کنکور که قبول نشدم دو سال افسرده بودم هنوزم با اینکه لیسانس گرفتم حالم خوب نشده 

فقط با من اینجورهبخدا باهاش کاری ندارمبچه اخر خانوادم رو من عقده هاشو خالی میکنه

مس به خاطر اخلاقش نیست 

به خاطر : درجه ی دوستی هست ( درجه دوستی زن و مرد {{ حتی بین ۲ دوست ؛ بین فلان خواهر با فلان خواهر ؛ فلان برادر و فلان خواهر و ... } : محاسبه به روش ابن سینا س و مجربه [ کتاب مجرباب ابن سینا ]

*** اینطور محاسبه میشه : اسم فلانی و فلانی را به ابجد کبیر در می آوریم ( مثلاً ابجد کبیر زهرا عدد ۲۱۳ هست ؛ ابجد کبیر هانیه ( ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدای کسره (  ِ  ) میده : هر طور که صدا میده مثلاً هانیه میشه هانی یِ ( اگه هانییِ صدا میزنن میشه هانیی [ ابجد کبیر هانیی : ه ۵ + الف ۱ + ن ۵۰ + ی ۱۰ + ی ۱۰ = ... ) 

اسم ۲ نفر را به ابجد کبیر در میاوریم ( آنطور که صدا میزنند " نه اونطور که نوشته میشود " که میشه اسم مستعار [ تو یکی از تاپیکام توضیح دادم اسم مستعار رو .

*** از اسم الهه به پایین

اسم دو نفر را به ابجد کبیر در می آوریم ؛ با هم جمع میکنیم حاصلجمع را ÷ بر عدد ۳ میکنیم : باقیمانده [ باقیمانده ،،، نه خارج قسمت ]

باقیمانده اگر عدد ۱ بیاد : درجه ی دوستی خوب و عالی است و با همدیگر دوست و رفیق هستند " دوستی بینهایت بشود واست " .

باقیمانده اگر عدد ۲ بیاد : درجه ی دوستی بد و ضعیف است و با همدیگر دوست و رفیق نیستند . 

باقیمانده اگر عدد ۰ بیاد : درجه ی دوستی متوسط است . 

بعد صفر پول بده نایب براش ۴۰ بار سوره ی یس و حدیث کساء و سوره ی حشر بخونه به نیت گشایش بخت ( خودت اگه کاری نداری خودت هم میتونی بخونی به نیت خواهرت  

۴۰ روز یا ۴۰ بار یعنی چله ( چهله 

مهماس اون سه تان 

بقیه ش : علاوه بر اونا ؛ اینا : دعای معراج و دعای یستشیر ۴۰ بار ؛ 

اینم تعریف میکنن ( نذر حنای جناب قاسم بن حسن مجتبی علیهم السلام [ تو نایلون کوچیک حنا میریزی میزاری تو نایلون دیگه تو نایلون دوم یه تیکه نبات یا یه شاخه نبات هم میزاری : ینی برای خدا نذر کن اگه ازدواج خوبی کرد روز ۶ محرم ( روز قاسم ع هست ) درست یه ۱۰_۲۰ تا ببر بین خانمهای عزادار توضیع کن ( یه دیتنوشته هم بنویس " نذر حنای قاسم 

مخصوصاً روس ختم‌ یس نخودکی ( مثلاً برای ازدواج ) 

یعنی به اسم مربوطه؟

عمدتاً 

ولی ممکنه نتیجه ی : درجه ی دوستی متوسط بیاد ؛ یا درجه ی دوستی خوب و عالی بیاد : ولی در کیفیت زندگی [ محاسبه ی ابن سینا : ] 

*** کیفیت زندگی زن و مرد : بدون نام مادرها [ آنطور که صدا میزنن نه آنطور که نوشته میشود { اسم مستعار که تو شات ها هست } مثلاً الهه میشه الاه و ... : اسم طرفین رو به ابجد کبیر در میآوریم با هم جمع میکنیم سپس حلصلجمع را + عدد ۷ میکنیم ( عدد ۷ کلیدی است و باید حتماً به کار رفته شود ) سپس حاصلجمع را ÷ بر عدد ۹ میکنیم .

باقیمانده عددی بین ۱ تا ۹ است " ۰ هم همون ۹ است " 

در کیفیت زندگی : باقیمانده ۱ بیاد : ( کیفبت زندگی متوسط ؛؛؛ و درجه ی دوستی متوسط 

باقیمانده ۲ : کیفیت زندگی خیلی عالی ؛؛؛ و درجه ی دوستی عالی 

باقیمانده ۳ : کیفیت زندگی ۲ سال اول خوب بعدش خیلی خیلی بد ؛؛؛ و درجه ی دوستی بد و ضعیف 

باقیمانده ۴ : کیفیت زندگی متوسط ؛؛؛ و درجه ی دوستی متوسط 

باقیمانده ۵ : کیفیت عالی ؛؛؛ درجه ی دوستی عالی 

باقیمانده ۶ : کیفیت بد ؛؛؛ درجه ی دوستی بد 

باقیمانده ۷ : کیفیت زندگی خوب ؛؛؛ درجه ی دوستی متوسط 

باقیمانده ۸ : کیفیت زندگی اولش خوب آخرش بد ؛؛؛ درجه ی دوستی خوب و عالی 

باقیمانده ۰ ( یا همون ۹ ) : کیفیت زندگی اولش خوب آخرش خیلی بد ؛؛؛ درجه ی دوستی بد و ضعیف 

کیفیت زندگی زن و مرد ( برای بقیه هم میشه ؛ مثلاً اسمِ فلان خواهر با اسمِ فلان خواهر : نتیجه هر چی شد ( اون اسمه مهم نیستا عدد ابجد کبیر مهمه 

کیای دیگه مثلاً فلان برادر با فلان برادر : فرض کن زن و شوهرن ( کیفیت زندگی زن و صوهر هر جوره ؛ اونام همونجوره