2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم من اگه کار کنم پولمو بهت نمیدم 😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4542 بازدید | 257 پست
خانه دار بودن فرق میکنهاگه خیلی مسلمونید تو اسلام گفته مرد زن زیاد بگیره

یک بار قوانین اسلام رو بخونید بعد حرف بزنید 

هیچ بایدی درکار نیست

مرد اگر بتونه عدالت رو بین همه یکسان رعایت کنه می‌تونه زن بگیره

کجای قرآن یا کتاب مراجع تقلید گفته باید

من خیلیییی دیدم که زن حقوقشو داده بعدش مرد زندگیو شل کرده و پررو شده

پس دیگه توقع نداشته باش همسر تو کار خونه بچه داری و...کمکت کنه 

گرچه وقتی میفتی تو زندگی خواه ناخواه خودتم دلت نمیاد به همسرت سخت بگذره و کمکش میکنی

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئله اینه که زن تو خونه هم کار میکنه دوجا کار میکنه بچه داری هم میکنهآخرشم پولو تقدیم کنه شوهرش؟

خوب کاری کردی 

منه احمق الان اینجوریم نابود شدم هزار تا مریضی خود ایمنی گرفتم بسکهه این مرتیکه حرصم داد

پس دیگه توقع نداشته باش همسر تو کار خونه بچه داری و...کمکت کنه گرچه وقتی میفتی تو زندگی خواه ناخواه ...

نه اینجوری نیست 

که پولتو بدی به مرد رامت میشه کمک می‌کنه

یعنی به امام حسین قسم من ۸ساله اول هر برج شوهرم پدرمو در میاره که حقوقتو بزن حقوقتو بزن یعنی اگر بانک خراب باشه سیستمش شلوغ باشه نابودم می‌کنه چرا نزدی چرا نزدی 

من حداقل شعورشو دارم که به بزرگتر بقیه توهین نکنم تو ک شعور اینو نداری برو ب حال بدبختیت زار بزندر ض ...

این همه توهین کردی بعد ادعاتم میشه با ادبی😂 افرین همون اندازه نخودم مغز نداری یکم جا پول برو دوتا کتاب بخون ب بیشعوریت پی ببری

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

انقدم خوب نیس آدم بنده پول باشه یکم زندگی کردن یادبگیرین همینه ک یکی درمیون تاپیکا و دادگاه ها درمورد طلاقه

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

اینا ک از حقوق مساوی حرف میزنن 

واقعا بچه سال هستن 

با یه کشور دیگ ان وگرن از مغزشون استفاده کنن میبینن ک تو قانون هیچی ب نفع زن نیس حتی همون کار پیدا کردن

موقع پول ک میشه -زندگی مشترک میاد وسط؟

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

نه اینجوری نیست که پولتو بدی به مرد رامت میشه کمک می‌کنهیعنی به امام حسین قسم من ۸ساله اول هر برج شو ...

شوهرت میگه پول بهم بده؟؟؟ خداوکیلی این چه بلایی سر زندگی هاتون میارید 😑

یک بار قوانین اسلام رو بخونید بعد حرف بزنید هیچ بایدی درکار نیستمرد اگر بتونه عدالت رو بین همه یکسان ...

میتونه عدالت رو رعایت کنه واقعا؟ 

مردا فعلا از پس یکیش بربیان 

دومی پیشکش

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

خب اینکه من همش بخورم و بخوابم و اون کار کنه، حس برده جنسی به من میده.

من حقوق میگیرم و بعد از ازدواج توی مخارج نامزدم کمکش میکنم.

چون من دوسش دارم و واقعااا زندگی سخت شده. چرا کاری کنم که فشار و استرس بیشتری بهش بیاد و زندگیمون تلخ تر شه؟

نه اینجوری نیست که پولتو بدی به مرد رامت میشه کمک می‌کنهیعنی به امام حسین قسم من ۸ساله اول هر برج شو ...

نه دیگه در حد کمک مثلا اگه خونه خریدی مقداری شما کمک کنید و همون اندازه به نامتان کنه

در کل حد تعادل خوبه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

منم حوصله کسی که پول مرد برا زنه پول زن برا خودش و ادم تک خور و پول پرستیه ندارم

شما فعلا برو دامنت رو بپوش بعد بیا تو نی نی سایت😄

نمیتونی پول در بیاری میخوای حقوق یه دختر بدبختو که تو این شرایط مستقل شده رو بالا بکشی مفت بخوری الآنم داری با یه مشت چرت و پرت بی عرضه بودنتو توجیه میکنی

چگونه منصف باشیم؟ هر وقت خواستی نظر به بد بودن یه آدم بدی، دو بار فکر کن. بارِ اول از روی خشمِ، شاید بارِ دوم فروکش کرد :) خداروشکر که نی نی سایت هست وگرنه دق میکردم :)