داره خیلی تلاش میکنه که خونه بگیره بیاد خواستگاریم
بحث حقوق زن شد
گفتم من حقوقم مال خودمه کاملا
اونم گفت من خودمو واسه تو پاره میکنم؟
و قهر کرد
مگه پول زن مال خودش نیست؟😶 یا من اشتباه کردم؟
خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چگونه منصف باشیم؟ هر وقت خواستی نظر به بد بودن یه آدم بدی، دو بار فکر کن. بارِ اول از روی خشمِ، شاید بارِ دوم فروکش کرد :) خداروشکر که نی نی سایت هست وگرنه دق میکردم :)
قشنگم کله تو تو شورت خانوماس🤭 بیار بیرون یه نفس تازه کن اون دامن هم پات کن😉
چگونه منصف باشیم؟ هر وقت خواستی نظر به بد بودن یه آدم بدی، دو بار فکر کن. بارِ اول از روی خشمِ، شاید بارِ دوم فروکش کرد :) خداروشکر که نی نی سایت هست وگرنه دق میکردم :)
خانه دار بودن فرق میکنهاگه خیلی مسلمونید تو اسلام گفته مرد زن زیاد بگیره
بایدی در کار نیست
پست قبلیم اسلام گفته هم پسر هم دختر باید دست نخورده باشن
یه ذره اطلاعاتتو زیاد کنید بد نیست
به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
عزیزم من مگه رباتم ؟ هم بیرون شیفت وایسمبیام خونه کار کنم بچه داری کنمآخرشم پولو بدم شوهرم که خرج خو ...
تو درست میگی درامدت مال خودته و مرد وظیفه داره کل مخارج تورو بده.. اما به شرطی که تو هم از جهت وظایف همسری و انجام امور منزل کم نذاری و اگرم به دلیل شاغل بودن نیاز به کمکی داشتی از درامد خودت هرینش رو بدی ..اینجوری عادلانست... چون به هر حال پولی که خرج خودت میشه برای اونم سود داره چون داره با تو زندگی میکنه..پس اندازم کردی چیزی خریدی مثلا کمک برای خرید یا بزرگ کردن خونه همون مقدار رو به اسم خودت بزن..در ضمن قبل اردواج باید شرط اشتغال رو بذاری و بگی در امدش مختص خودته که در جریان باشه که قبول کنه یا نه..
تو همانی که می شود چای را کنارت بدون قند شیرین نوشید