2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم من اگه کار کنم پولمو بهت نمیدم 😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4541 بازدید | 257 پست
شما فعلا برو دامنت رو بپوش بعد بیا تو نی نی سایت😄نمیتونی پول در بیاری میخوای حقوق یه دختر بدبختو که ...

😂😂😂😂😂😂لابد حقوق برابر زن مردم میخایید

خوش قلب ترین پسر نی نی سایت  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂لابد حقوق برابر زن مردم میخایید

تاپ و دامن پوشیدی؟

چگونه منصف باشیم؟ هر وقت خواستی نظر به بد بودن یه آدم بدی، دو بار فکر کن. بارِ اول از روی خشمِ، شاید بارِ دوم فروکش کرد :) خداروشکر که نی نی سایت هست وگرنه دق میکردم :)

بده پدرت😂

قشنگم کله تو تو شورت خانوماس🤭 بیار بیرون یه نفس تازه کن اون دامن هم پات کن😉

چگونه منصف باشیم؟ هر وقت خواستی نظر به بد بودن یه آدم بدی، دو بار فکر کن. بارِ اول از روی خشمِ، شاید بارِ دوم فروکش کرد :) خداروشکر که نی نی سایت هست وگرنه دق میکردم :)

خانه دار بودن فرق میکنهاگه خیلی مسلمونید تو اسلام گفته مرد زن زیاد بگیره

بایدی در کار نیست 

پست قبلیم اسلام گفته هم پسر هم دختر باید دست نخورده باشن 

یه ذره اطلاعاتتو زیاد کنید بد نیست 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

شوهرت میگه پول بهم بده؟؟؟ خداوکیلی این چه بلایی سر زندگی هاتون میارید 😑

از حماقت و سادگیم بود 

اول زندگی اومد گفت تا وام بگیرم زمینو بسازم دیگه همینجوری ادامه داررر شد 

عزیزم من مگه رباتم ؟ هم بیرون شیفت وایسمبیام خونه کار کنم بچه داری کنمآخرشم پولو بدم شوهرم که خرج خو ...

تو درست میگی درامدت مال خودته و مرد وظیفه داره کل مخارج تورو بده.. اما به شرطی که تو هم از جهت وظایف همسری و انجام امور منزل کم نذاری و اگرم به دلیل شاغل بودن نیاز به کمکی داشتی از درامد خودت هرینش رو بدی ..اینجوری عادلانست... چون به هر حال پولی که خرج خودت میشه برای اونم سود داره چون داره با تو زندگی میکنه..پس اندازم کردی چیزی خریدی مثلا کمک برای خرید یا بزرگ کردن خونه همون مقدار رو به اسم خودت بزن..در ضمن قبل اردواج باید شرط اشتغال رو بذاری و بگی در امدش مختص خودته که در جریان باشه که قبول کنه یا نه..

تو همانی که می شود چای را کنارت بدون قند شیرین نوشید
مشترک یعنی خرجا هم مشترکه پس باید اگه شاغله پول بزاره وسط گذشت اون زمان مفت خوریتون.

مفت!! وظایف همسری، انجام امور منزل، تولد فرزند، نگهداری فرزند... هر کدوم از اینا رو از بیرون بخوای استخدام کنی میدونی چقدر هزیتشه..

اون اقایونی که به زن میگن پول پرست و مفت خور ،دقیقا همونی مردایی هستن که چشمشون دنبال پول خانم هست ، ...

دقیقا .... خرج اینجوری کنه به نام خودش... که باز خود مرد و کل خانواده ازش بهره می برند..