2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم من اگه کار کنم پولمو بهت نمیدم 😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4542 بازدید | 257 پست
اگه قرار باشه زن دونگ خودشو بده مرض که نداره ازدواج کنه میمونه خونه باباش معنی زندگی مشترک رو اشتباه ...

مشترک یعنی خرجا هم مشترکه پس باید اگه شاغله پول بزاره وسط گذشت اون زمان مفت خوریتون.

خوش قلب ترین پسر نی نی سایت  

بخاطر اینکه ازدواج معامله میدونین و فک میکنین هرکی زرنگ تره برده، کسی ک نمیتونه مسائل بارداری و خانه ...

عزیزم من مگه رباتم ؟ هم بیرون شیفت وایسم

بیام خونه کار کنم بچه داری کنم

آخرشم پولو بدم شوهرم که خرج خونه کنه.

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه پول هامون رو بذاریم حساب مشترک و از اونجا خرج کنیم

مشکلش چیه؟ 

ببین تو داری ارزشمندترین چیز که عمرت هست رو باهاش شریک میشی اگه لیاقت داشته باشه باهم زندگی رو میسازید با توجه به شناختی که ازش داری پیش برو 

و واسه یه بار بهش اعتماد کن شاید روند پیشرفتتون بهتر بشه

من نمیتونم نسخه خودمو واسه همه روابط بپیچم ولی اگه همسرم بیاد بگه هر چی داری رو همین الان بهم بده چشمام رو میبندم و بهش میدم تو این ۹ سال خودشو ثابت کرده

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
میگه پول هامون رو بذاریم حساب مشترک و از اونجا خرج کنیم

خوب این طرز فکر خطرناکه شاید به دلایلی بعدا نخوای کار کنی اونوقت تکلیف چیه

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
خب خرجی و نفقه با مرد هستاگه به زندگی برابر و مشترک اعتقاد دارین. باید حق طلاق هم بدینبرابر شه☺️

خرجی و نفقه و ... و خرج زندگی در کل با مرده وقتی که زن میشه تو خونه و کارای خونه با زنه.... ولی اگه قرار شد دو نفر کار کنن پ دونفر باید کارای خونه رو با هم بکنن و خرج خونه رو با هم بدن، اگه بگی فقط من یعنی طرز تفکرت یکم خودخواهانست خوب همون بهتر که مجرد بمونی و هر چیم کار کردی واسه خودت و کسی هم ازت انتظاری نداره... والا مرد ها راضی هستن تموم حق و حقوق زن کلا واسع خانم باشه و مهریه هم ندن و حتی دختر جهیزیه هم نیاره یعنی همه چی از اول برابر ولی الان دختر ها مهریه بالا میخوان، تمام حق طلاق و ... رو هم میخوان چن قلم سنگین جهیزیه هم باید پسر بده تازه قبلش ماشین و خونه رو هم تهیه کنه ، خودت رو بذار جای پسر ببین چه حسی پیدا می کنی

من اصلا خانمایی که میگن پولمون مال خودمونه رو درک نمیکنم، مگه کار رفتن قرار نیست تهش به این منجر شه ...

بعضی از همین آقایون ، پای خانوادشون که وسط باشه ، از خرجی زن و بچه میزنن ، خرج خانوادشون میکنن ، بعد میگن پول خودمه

امیدوارم پسر مردم انقد عاقل باشه بهم بزنه😐 بعد میگن چرا پسرا زن نمیرن

حق گوی اعظم اگه قرار باشه دختر ازدواج کنه خودش خرج خودشو بده مگه مرض داره ازدواج کنه؟!

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
مشترک یعنی خرجا هم مشترکه پس باید اگه شاغله پول بزاره وسط گذشت اون زمان مفت خوریتون.

مفت خور شمایی که انتظار داری زن پولشو بیاره با پول اون یخچال پر کنی

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

عزیزم من مگه رباتم ؟ هم بیرون شیفت وایسمبیام خونه کار کنم بچه داری کنمآخرشم پولو بدم شوهرم که خرج خو ...

خب ازدواج نکن چ اصراری داری ؟!

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

خرجی و نفقه و ... و خرج زندگی در کل با مرده وقتی که زن میشه تو خونه و کارای خونه با زنه.... ولی اگه ...

من اگه حق طلاق بگیرم مهریه نمیخوام

بخاطر اینکه ازدواج معامله میدونین و فک میکنین هرکی زرنگ تره برده، کسی ک نمیتونه مسائل بارداری و خانه ...

زن نگیره .مردخونه سرپرست خونه واعضای خانوادست .توی کشورامردنقش اصلی روداره .همه چیزبااجازه ی سرپرسته پس طبق همین قانون ودینمون خرج ومخارج اعضای خانواده هم باسرپرسته 

مردی که چشمش به حقوق همسرشه بهتره بمونه پیش مامان وباباش تاباباش خرجش روبده 

درسته زندگی مشترکه ،مردبیرون ازخونه کارمیکنه،زن داخل خونه 

این یعنی مشترک نه اینکه زن بخوره وبخوابه وهمه ی مشکلات روی دوش مردباشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
حق گوی اعظم اگه قرار باشه دختر ازدواج کنه خودش خرج خودشو بده مگه مرض داره ازدواج کنه؟!

خب نکنه چرا انقد طلبکارین؟

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

خب ازدواج نکن چ اصراری داری ؟!

ازدواج اگه اینجوری باشه خریت محضه که چشش دنبال پول من باشه یخچال خونه رو پر کنه

واقعا زن خیلی گناه داره فک کنین کسی که دو تا بچه بیاره باید مجموعا ۱۸ ماه بارداری رو با همه سختیاش تحمل کنه درد زایمان ک دیگه وحشتناکه بچه رو شیر بده شب بیداریا رو تحمل کنه بعد خونه داری از یه طرف دیگه فشار میاره از این طرفم وقتی میخواد برا دل خودش بره سر کار همه انتظار دارن از حقوقشم مایه بزاره

مطمئنن وقتی تو زندگی یه مشکل مالی چیزی پیش بیاد خود زن شعورش میرسه که کمک شوهرش کنه ولی اینکه تبدیل به وظیفه بشه واقعا دردناکه 

فکرشو بکنین مرد وظیفش پول دراوردنه حالا زن با تمااام وظایفی که داره پول دراوردنم به وظایفشم اضافه بشه ..

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...