2777
2789

مادرشوهرم یه فرش کهنه داده بود بهمون خاهرشوهرم اومد خونه گفت مادرم فرشای نو تر داره از اونا بگیر ازش ، ما رفتیم خونشون من ک هیچی ب مادرشوهرم نگفتم شوهرم گفت یه فرش نوتر بیار ک ابجی اینطوری گفته ... بعد ک من برگشتم خونمون روز بعد خاهرشوهرم زنگ زد عصبانی بود میگف مادرم گفته تو داداش رو ب خاطر فرش طعنه دادی تو همیشه شوهرت ب خاطر ما طعنه میدی. من موندم اصلا😐 گفتم بخدا من نگفتم بعد گفت من دیگ خونتون نمیام فلان ... واقعا نمیدونم دیگ چیکار کنم 😐😐😐

باز یه مورد دیگه شوهرم مادر شوهرمو دعوا کرد ک زیاد ب زنم کار نده ( اخه ما زیاد میریم خونشون هی میگه اب بیار قرص بیار و...) دیگه چشمتون روز بد نبینه اشوب ب پا کرد ک تو حتما ب پسرم میگی ک مامانت ب من کار میده فلان جلو همه خاهرشوهرام منو دعوا کرد و گفت فدای اونیکی زنپسرم میشم همه کارامو میکنه هیچیم ب شوهرش نمیگه( در صورتی ک اون اصلا خونش نمیاد شاید دوهفته ای یک ساعت) دیگ باز من ساکت بودم و هیچی نگفتم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشد نگرفتم .ناراحت شده شوهرت بیان کرده حرف خواهرشو به مادرش یعنی؟خب شوهرت نباید اینجوری بگه .اونم دیگه فرشو داده بری اینجوری بگین مادرشوهره دیگه بر میخوره بهش .میگه هدیه ای که دادم پس اوردن 

چیشد نگرفتم .ناراحت شده شوهرت بیان کرده حرف خواهرشو به مادرش یعنی؟خب شوهرت نباید اینجوری بگه .اونم د ...

اره شوهرم حرف خاهرش گفت . ولی فرش پس ندادیم چن تا فرش دستباف داره یکی دیگه شوهرم اورد ، خیلی خوب بود اصلا چیزی نگفت بعد ک من رفتم پشت سرم ب دخترش زنگ زده

اره شوهرم حرف خاهرش گفت . ولی فرش پس ندادیم چن تا فرش دستباف داره یکی دیگه شوهرم اورد ، خیلی خوب بود ...

سیاست شوهرت نداره اصلا .معلومه شوهرت هر کاری کنه میذارن سر شما که زنشی میگن شما گفتی.نمیبردی میگفتی به خواهرشت وهرت دستش درد نکنه نمیخواد اینم یادگاری از مادرمونه دیگه همین 

سیاست شوهرت نداره اصلا .معلومه شوهرت هر کاری کنه میذارن سر شما که زنشی میگن شما گفتی.نمیبردی میگفتی ...

افررررین گلم شوهرم خیلی دعوایه کلا با همه دعوا داره😐🤣 دیگ سر یه چیزی ک دعوا میشه فکر میکنن من پرش کردم ک بیاد دعوا کنه،  هرچیم بهش میگم نکن ب اونا میگم من نگفتم هیچی ب هیچی ، باز مادرشوهرمم کاسه داغ تر از آش ک به بقیه هم میگه 

وقتی جایی زیاد برید، حرمت ها شکسته میشه. شما هم مقصر هستید.

ب خاطر شوهرم مجبورم ، خونشون شهر دیگس به خاطر وام ، بیمه و... هزارتا چیز دیگه باید بریم حداقل یک هفته بمونیم ، هرچی میگم منو بذار میگ نه تو شهر غریب میترسم تو تنها باشی ، بنظرت چیکار کنم خب