2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم من اگه کار کنم پولمو بهت نمیدم 😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4542 بازدید | 257 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگه ازدواج کردی و زندگی مشترک تشکیل دادی... اسمش روشه یعنی همه چی مشترکه و باید دوتایی تلاش کنید واسه زندگیتون اگه تو زندگی مشترک بگی من باید فاتحه اون زندگی رو هم بخونی چون شک نکن همسرت اگه حتی بهت چیزی هم نگه ولی تو دلش ازت سرد میشه... 

جاش بود به هیچ عنوان خواستگاری نمیومدم و کات میکردم

لنگ شماها نیستیم. من خودم با پولم ۱۰ تا زندگی میتونم بگردونم

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

نه بابامن تو زندگی مشترک میگم اره حقوق مرد بیشتره باشع ولی خودمم کار میکنم برا زندگیمون خبچون تک خور ...

دختر وظیفه نداره پولی به نامزد یا شوهرش بده 

چیه این رفتار مد کردین دختر مستقل یعنی کسی که از شوهرش پول نمیگیره؟!

زن مستقل یعنی زنی که کار میکنه ولی شوهرش وظیفه داره بهش پول ماهیانه هم بده حتی اگه خانوم خودش کار میکنه 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
ببین اگه ازدواج کردی و زندگی مشترک تشکیل دادی... اسمش روشه یعنی همه چی مشترکه و باید دوتایی تلاش کنی ...

خب خرجی و نفقه با مرد هست

اگه به زندگی برابر و مشترک اعتقاد دارین. باید حق طلاق هم بدین

برابر شه☺️

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

😐😐😐 گفتم که زن تو خونه زحمت میکشه اگ شما تو خونی وظیفه تو انجام ندی شوهرت سر یکماه طلاقت میده :/ ...

😂

چی بگم

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

عزیزم من هم عقایدم مثل شما بودولی هزار مورد دیدم که زن پولشو آورده وسط تو زندگی بعدش مرد شل کرده و پ ...

بخاطر همین باید درست انتخاب کنی

من ازدواج کردم هر دو دانشجو بودیم همسرم دو شب دو شب کشیک بود و من کنکوری درس میدادم چون درآمد زیادی نداشت پول قایمکی میزاشتم تو کیفش و خرید خونه میکردم هیچی نمیگفت اولین خونه رو که خرید منو برد سه دونگ خونه رو بنامم زد گفت ممنون که اون روزا هوامو داشتی واسه اولین بار گفت که میفهمیده من چکار میکردم و تا الان میلیاردها بار جبران کرده و پول منو و همسرم نداریم اصلا

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
عزیزم من با شخص شما دعوایی ندارما فقط یه چیز واسم سواله دوست دارم جوابشو بدونم،بر فرض همسر شما ته تل ...

من و همسرم پول جدا نداریم و بنظرم این بهترین وجه زندگی مشترکه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
اقایون سایت کجان؟؟ نظری ؟ پیشنهادی؟

موقع پول آوردن معتقدن پول برابر بیاریم

ولی حقوق برابر نمیدن🤣 راست میگی حق طلاق بده

ببین اگه ازدواج کردی و زندگی مشترک تشکیل دادی... اسمش روشه یعنی همه چی مشترکه و باید دوتایی تلاش کنی ...

اگه فردا همسرت نخواست بره سرکار 

و شما دلخوش به پول اون باشی ! 

چاره چیه اونوقت؟ 

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

امیدوارم پسر مردم انقد عاقل باشه بهم بزنه😐 بعد میگن چرا پسرا زن نمیرن

به اون طرف قضیه که استارتره هم نگاه کن 

طرف ازهمین الان غیرمستقیم گفته توهم بایدکمک کنی .این یعنی چی؟ 

درسته مردابیرون ازخونه کارمیکنن زحمت میکشن ولی این وظیفه ی اوناست .زن اگه پولی میاره توی خونه ازلطفشه 

مرداتوی بارداری وبچه داری شراکت آنچنانی ندارن فقط زنه که ازصبح تاشب ،شب تاصبح وقت وعمرواحساسشومیذاره واسه بچه 

پدرش نهایتاببرتش بیرون وخرج ومخارجش روبده وچندباربچه رونگه داره همین 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤