داره خیلی تلاش میکنه که خونه بگیره بیاد خواستگاریم
بحث حقوق زن شد
گفتم من حقوقم مال خودمه کاملا
اونم گفت من خودمو واسه تو پاره میکنم؟
و قهر کرد
مگه پول زن مال خودش نیست؟😶 یا من اشتباه کردم؟
خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پس دیگه توقع نداشته باش همسر تو کار خونه بچه داری و...کمکت کنه گرچه وقتی میفتی تو زندگی خواه ناخواه ...
نه اینجوری نیست
که پولتو بدی به مرد رامت میشه کمک میکنه
یعنی به امام حسین قسم من ۸ساله اول هر برج شوهرم پدرمو در میاره که حقوقتو بزن حقوقتو بزن یعنی اگر بانک خراب باشه سیستمش شلوغ باشه نابودم میکنه چرا نزدی چرا نزدی
من حداقل شعورشو دارم که به بزرگتر بقیه توهین نکنم تو ک شعور اینو نداری برو ب حال بدبختیت زار بزندر ض ...
این همه توهین کردی بعد ادعاتم میشه با ادبی😂 افرین همون اندازه نخودم مغز نداری یکم جا پول برو دوتا کتاب بخون ب بیشعوریت پی ببری
تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣
با یه کشور دیگ ان وگرن از مغزشون استفاده کنن میبینن ک تو قانون هیچی ب نفع زن نیس حتی همون کار پیدا کردن
موقع پول ک میشه -زندگی مشترک میاد وسط؟
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
منم حوصله کسی که پول مرد برا زنه پول زن برا خودش و ادم تک خور و پول پرستیه ندارم
شما فعلا برو دامنت رو بپوش بعد بیا تو نی نی سایت😄
نمیتونی پول در بیاری میخوای حقوق یه دختر بدبختو که تو این شرایط مستقل شده رو بالا بکشی مفت بخوری الآنم داری با یه مشت چرت و پرت بی عرضه بودنتو توجیه میکنی
چگونه منصف باشیم؟ هر وقت خواستی نظر به بد بودن یه آدم بدی، دو بار فکر کن. بارِ اول از روی خشمِ، شاید بارِ دوم فروکش کرد :) خداروشکر که نی نی سایت هست وگرنه دق میکردم :)