2777
2789
عنوان

به مادرشوهرم گفتم باردارم گفت الان چه وقت حامله شدنت بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 90 پست

خاک برسر بی عرضشون کنن

منم باردار که شدم نه ماه بعداز ازدواجم وقتایی که فشارم پایین بود میگفت تو عجله کردی بدنت ضعیفه تو ضعیفی الان نباید باردار میشدی حالاهیچ کمکی هم نمیکرد همش شوهرم وخانوادم پشتم بودن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مادر شدنت مبارک  ...

بهترین زمان خدا برات عشق و رحمت فرستاده کاری به حرف هیچکس نداشته باش 

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

بهترنبود‌میزاشتی همسرت خوب بشه؟‌چون‌دست تنهایی شاید ویارت بد باشه کی‌میبرت سونو دکتر.ولی‌مبارکه عزیز ...

مگه خانم گرده افشانی کرده که از چشم خانم میبینی

بعدم داره میگه یه ماهمه حتما قبل از شکستگی شوهرش اقدام کردن

اره نگه میداری یا سقط میکنی

امضام و حتما بخون خدا به داد مادر شوهرت با حرفی که زده برسه فقط

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

اره

ای جاتم خدا حفظش کنه خیلیا هزینه میکنن دارو درمان برای بچه خداروشکرکن که خدا بهت یه هدیه دوست داشتنی داده به حرف این و اونم توجه نکن 

یبارم حرف بشه به مادرشوهرت بگو مامان جون انشاالله که وقتی بچم بدنیا اومد اصرار نکنیا بغل تو نمیدم چون دوسش نداشتی با شوخی بگو حالشو بگیر

خدایا شکرت