2777
2789
عنوان

به مادرشوهرم گفتم باردارم گفت الان چه وقت حامله شدنت بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2169 بازدید | 90 پست

مبارکت باشه عزیزم انشاالله به سلامتی بغلش کنی 🌹 ❤️ 

غصه نخور ولش کن شعورش در همین حده انشاالله خدا کمکت کنه خودت مثل ی مرد از پس همه چی بر بیای و خم به ابروهات نیاد 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناخواسته است

ناخواسته نیست خدا خواسته ست ...

خوش اومده نی نیت خدا در رحمت و برات باز کرده

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

عزیزم همسرت که همیشه شرایطش این نیست خوب میشه انشاالله قدم نی نی خوب باشه براتون در مورد مادر شوهرت هم بگم عزیزم دور از جون همسر شما همسر من سرطان گرفت یکی نگفت عروس از کجا میارید پس میخورید با دوتا بچه چیکار میکنی دنیا تا بوده همین بوده ادم ها را به وقت سختی بشناس

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ببخشید چجوری لگنش شکسته و چجوری باردار شدی

ببخشید چجوری باردار میشن مگه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
ناخواسته نیست خدا خواسته ست ...خوش اومده نی نیت خدا در رحمت و برات باز کرده

عزیزم خداخواسته بارداری حضرت مریم و تولد عیسی بود...بقیه افراد در صورتی که مشکل جسمی نداشته باشن و در زمان مناسب اقدام کنن تخمک و اسپرم لقاح پیدا میکنن و باردار میشن یه فرایند فیزیولوژیکه نه معنوی

منظورش اینه برو بندازشمیترسه پسرش تو خرج بیوفته

عزیزم کامنتای منو می خونی؟ مبادا به حرف مادر شوهرت هدیه خدا رو رد کنی تو رو خدا امضام و بخون

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین