2777
2789
عنوان

خداحافظ نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 48 پست
سلام خوبید؟ یادمه و حتی به اون اکانت پیام دادم، شما اکانتتون رو عوض کردید؟اگه امکانش هست همینجا مطرح ...

بله،چشم درخواستمو قبول میکنید؟

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنین بعد تشکیل قلب دچار توقف رشد شد.و بعدش با دارو سقط شد.همین

وای چقد ناراحت شدم واقعا موندیم تو‌حکمت خدا بعضی ها نمیخوان حامله بشن چندتا میده یه دختره حامله شده بود ۱۰ هفته قلبش تشکیل شده حتی تکون میخورده دکتر سنو تعجب کرده ازش فیلم میگیره دختره اومد خونه بعد چند روز سقطش کرد جگرم سوخت بچه سالم رو سقط کرد 

دکتر نگفت علتش چیه اینکه داخل رحم بود ؟؟؟

آره بابا داخل رحم بود

قلبم داشت

تو هفته ی دهم که رفتم برای چکاب مشخص شد ایست قلبی و توقف رشد داشته.

دکتر چیز خاصی نگفت فقط گفت جنین رو بده آزمایش ژنتیک تو آزمایشم جنین نرمال بود و مشکل کروموزمی هم نداشت.

دیگه نمیدونم والا

تا وقتی خدا نخواد نمیشه دیگه

یا رب نظر تو برنگردد

سلام گلم هستی یه سوال داشتم من پریود شدم تموم شد ولی بازم لک دارم قهوه ای ماه قبل قرص دزولست خوردم میتونه از اون باشه یا بخاطر توده هس که هنوز جذب نشده چیکار کنم همش لک دارم خسته شدم

سلام گلم هستی یه سوال داشتم من پریود شدم تموم شد ولی بازم لک دارم قهوه ای ماه قبل قرص دزولست خوردم م ...

لک داشتن یکی دو روز بعد پریود طبیعیه

ولی زیاد طول بکشه نه

ممکنه یا از کیست تخمدان باشه یا حتی از توده، البته

من تقریبا چهل روز لکه بینی داشتم ولی دیگه بعد اولین پریود تموم شد با اینکه توده هم همچنان بود.

یا رب نظر تو برنگردد
لک داشتن یکی دو روز بعد پریود طبیعیهولی زیاد طول بکشه نهممکنه یا از کیست تخمدان باشه یا حتی از توده، ...

از منم بعد چهل روز تموم شد دیگه لک نداشتم بعد اینکه قرص دزولست رو‌خوردم تموم شد لک بینی هام شروع شد قطع شد یه ۱۰ روز باز شروع شد موندم چیکار کنم بنظرت چیکار کنم 

از منم بعد چهل روز تموم شد دیگه لک نداشتم بعد اینکه قرص دزولست رو‌خوردم تموم شد لک بینی هام شروع شد ...

قبلش تنبلی تخمدان نداشتی؟

برو یه دکتر، قرصت نمیسازه بهت دیگه، قرصتو عوض می کنه برای احتیاطم یه سونو هم می نویسه.

البته اگه وسط سیکه و دو سه روزه قطع شده ممکنه لک تخمک گذاری باشه

یا رب نظر تو برنگردد
قبلش تنبلی تخمدان نداشتی؟برو یه دکتر، قرصت نمیسازه بهت دیگه، قرصتو عوض می کنه برای احتیاطم یه سونو ه ...

نه تنبلی نداشتم امروز تست زدم منفی بود واسه شنبه نوبت گرفتم برم ببینم چی میشه قرص رو یک ماه پیش خوردم قطع کردم دیگه از اون قرص نخوردم ولی همچنان لک دارم