2777
2789
عنوان

خداحافظ نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز زده ۳۶ نسبت به گرمای جنوب خب خیلی کمتره به نظر شما پارک بانوان رو هم میبندن؟

نمیدون ولی وقتی بانک تعطیله حتما پارک هم تعطیله.....آب وبرق ندارن الکی به بهانه گرما تعطیل میکنن نمیدونم زمستون چیو بهونه میکنن حتما سمارو

رفتم تاپیک های قبلی تو خوندم، خیلی ازت انرژی مثبت گرفتم ، الهی که نی نی صحیح و سالم بیاد در آغوشت و ...

منم داشتم تاپیکای شما رو می خوندم اتفاقا😁

خیلی ممنونم، شکر خدا تا الان خوب بوده و لطف خدا شامل حالم شده.

مطمئنم به زودی اتفاقای خوب برای شما هم میفته.

اون خاطرات بد قبلیمون هم درسته که فراموش نمیشن ولی تجربه ی بزرگی شدن برای روزای سخت زندگیمون.

الان چند پله قوی تر شدیم.

یا رب نظر تو برنگردد

واقعا راست میگی... منم هر روز تصمیم میگیرم دیگه نه سرچ کنم نه اینجا بیام... منم خیلی زود استرس شدید میگیرم، اگه به خودم بود هر روز میرفتم سونو بچه رو ببینم خیالم راحت بشه.... واقعا بی‌خبری خوش خبریه.... 

واقعا راست میگی... منم هر روز تصمیم میگیرم دیگه نه سرچ کنم نه اینجا بیام... منم خیلی زود استرس شدید ...

من دلم میخواد هر روز برم ببینم چطوره

خیلی نگرانشم

اگر همسرم مخالفت نمی کرد و دوترم احازه می داد هقته ای یبار حداقل می رفتم سونو😅

یا رب نظر تو برنگردد
من دلم میخواد هر روز برم ببینم چطورهخیلی نگرانشماگر همسرم مخالفت نمی کرد و دوترم احازه می داد هقته ا ...

آخ آخ دقیقا منم با چشم غره همسرم مواجه میشم هر روز... بهش میگم تو چرا سونوگرافیست نشدی که بیام مطبت...😁

من همون کاربری هستم که به نیتت ختم گذاشتم گفتم باردار شدی بهم خبر بده یادته؟کاش پیاممو ببینی زودتری

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

منم داشتم تاپیکای شما رو می خوندم اتفاقا😁خیلی ممنونم، شکر خدا تا الان خوب بوده و لطف خدا شامل حالم ...

نمی دونم پیامم رو می بینی یا نه ولی خواستم بگم 

امروز منم دو تا خط قشنگ رو دیدم 

الهی که به سلامتی و دل خوش بیان بغل هامون 

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همون کاربری هستم که به نیتت ختم گذاشتم گفتم باردار شدی بهم خبر بده یادته؟کاش پیاممو ببینی زودتری

سلام خوبید؟ یادمه و حتی به اون اکانت پیام دادم، شما اکانتتون رو عوض کردید؟

اگه امکانش هست همینجا مطرح کنید.

یا رب نظر تو برنگردد