بعضیا حتی تو مراسم ختم ارایششون خییلی زیاده واقعا زشته و از نظر من بی احترامیه..من خودم خیلی وقته مراسم و اینا نرفتم مجبورم پس فردا برم..و نمیخامم ارایش کنم اصلا ولی متاسفانه ادمی شدم که بدون ارایش اعتماد بنفسم بشدت پایینه حس میکنم خیلی زشتم بدون ارایش..مخصوصا پوستم..ولی بقیه میگن اصلا اینطور نیست و خوبه پوستت..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر خیلی نزدیک باشه ارایش نمیکنم اگر دور باشه یه کرم میزنم و ابروهامو میکشم یه رژ خیلی کم رنگ ام میزنم (فامیلای دور ما خودشون تو مراسم خیلی زه خودشون میرسن )
اگر خیلی نزدیک باشه ارایش نمیکنم اگر دور باشه یه کرم میزنم و ابروهامو میکشم یه رژ خیلی کم رنگ ام م ...
ایشون دایی مامانم میشه و مامانمم خیلی اصرار داره منم برم..دیگه چون همه فک و فامیلو ادم میبینه گفتم یه نظری بپرسم اینجا ببینم ارایش خیلیی کم ک اصلا هیشکی متوجهش نشه زشته بازم یا نه