2777
2789

من ادمیم که واقعا رابطم واسم مهمه اینکه چطوری پیش بره اینکه با من چطوری رفتار بشه ، جزییات رابطم واسم خیلی ارزش داره چون اگه من الان برای کوچکترین کاری که از سمت شوهرم تو رابطم ناراحتم می‌کنه برخورد نکنم در آینده این کار براش عادی میشه و من همچین چیزی رو نمی‌خوام 

خیلی خلاصه میکنم شوهرم ده روز همراه پدرش یه شهر دیگه برای کار رفتن ، که انگاری پدرش ، شوهرمو به زور می‌فرسته خونه بخاطر من ، چون جمعا باید شش ساعت تو راه می‌بود برای اینکه فقط چهار ساعت پیش من باشه و شوهرم دوست نداشت میگف خسته کنندس و وقتی رسید به مادرش گفت این همه راه رفتم و برگشتم برای سه چهار ساعت فقط 

بعد که اومد خونه گفتم چرا اومدی گفت بخاطر تو اومدیم دلتنگت بودم دیگه طاقت نداشتم 

از این ناراحتم که چرا این حرف رو جلو مادرش زده و من رو نادیده گرفته ، اولا اینکه  خودش اگه واقعا دلتنگ بود باید کاری میکرد بیاد نه اینکه پدرش بفرستتش 

دوماً اینکه شاید می‌خواسته پدرش فکر نکنه این زن ذلیله و داشت تعارف میکرد که نه نمیرم اما تعارف چند بار اخه؟

سوما اینکه من انتظار نداشتم جلو مامانش بگه دلتنگ زنمم برگشتم ولی دلیلی هم نداشت اینطوری حرف بزنه و من رو نادیده بگیره

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️

خلاصه امشب بهم زنگ زد منم چون موقعیت حرف زدن نداشتم چند تا تیکه بهش در این باره انداختم و خداحافظی کردیم و ناراحتیم رو فهمید اما کامل نتونستم توضیح بدم

و من همیشه برای مشکلات رابطمون میرفتم باهاش صحبت میکردم اما این سری نمی‌خوام حرف بزنم می‌خوام کنار بکشم و سکوت کنم که متوجه بشه چیکار کرده که من این سری تلاشی نمیکنم و حرف نمیزنم

الان می‌خوام این پیام رو بفرستم

سلام،راستش ترجیح می‌دم چند روزی با هم صحبت نکنیم، چون واقعاً ازت ناراحتم
دلم نمی‌خواد از روی عصبانیت یا دلخوری چیزی بگم.
چون احساس می‌کنم منو زیر سوال بردی و نادیده گرفته شدم
تا وقتی که ذهنم و دلم آروم نشه، نمی‌تونم باهات مثل قبل صحبت کنم.

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه امشب بهم زنگ زد منم چون موقعیت حرف زدن نداشتم چند تا تیکه بهش در این باره انداختم و خداحافظی ک ...

مردا به جزییات دقت نمیکنن نگی عمرا بفهمه چرا ناراحتی بنظرم بدونه گلایه کردن علت ناراحتیتو بگو اون الان بخاطر همراه بودن خسته اس نمیتونه بهونه های توام رسیدگی کنه شاید انتظار داره تو درکش کنی  بدون کنایه بگو بنظرم