2777
2789

امروز با یکی رفتم بیرون منو برد پارک و حتی یه بستنی نخرید

البته همیشه اینطوریه هر کی میاد سمتم میبره پارک بدون هیچ ارزش و احترام و حس حمایتگری و مردانگی

یاد خواستگار سابقم افتادم دو سال قبل بود چند بار رفتیم کافه هر بار هم تعارف میکرد چیزی لازمته بگو بخرم 

خیلی مودب و با شخصیت و خوش رفتار بود خیلی احترام میذاشت 

حیف که بعدش گفت تریاک میکشه

فکر میکردم بعد اون بازم از این مردا هست در حالی که نبود اون استثنا بود

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا خواستگار نیستنا. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اتفاقا ون تریاک میکشیده خیلییی سعی کرده خوب جلوه کنه و فیلم بازی کنه

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂

الهی 

چند سالته 

اون شما را بعنوان کالا می پسندند 

که ببینند و برند 

ولی 

تو فرشته ای و پاک و مقدس هستی 

لایق بهترین هایی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

اوه اون خیلی خطرناک بوده 

منم نامزدم اولین بار بردم برام معجون خرید 

گفتن ببین خسیس نیست برات چیزی مسخره 

بعد از عقدم دیدم همیشه خوراکی مسخره خیلی خوش خوراک بود 

حتی مریضم بودم خوراکی معمولی تر میخرید ولی نمیتونست نخره و نخوربم😂😂😂😂

ولی برای خنجری دیگه خسیس و اخلاق صفر