2777
2789

دوستان من ماشین ظرفشویی رو ۱۲ ۱۳ ساله خریدم ولی نصب نکردم الان‌میخام‌نصب کنم هزینه نصبش چقدره

من خوشبختم😍بیاین همیشه به چیزای خوب فکر کنیم و جذبش کنیم

بده شوهرت نصب کنه کاری ندارع

مال من بلددنبود

گفتم برن. گوگل

والا

بیکارم پول نصب ا‌ونم بدم🙁

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

2 تا شیلنگ داره، یکی شیلنگ فاضلاب که به زیر فاضلاب ظرفشویی هم می تونه وصل بشه. شیلنگ دوم هم آب هست به لوله آب وصل میشه. یه سیم برق هم داره که به برق وصل میشه. در حد اسباب بازی هست، همسرتون توی 5 دقیقه نصبش می کنه.

2 تا شیلنگ داره، یکی شیلنگ فاضلاب که به زیر فاضلاب ظرفشویی هم می تونه وصل بشه. شیلنگ دوم هم آب هست ب ...

میگه خودشون نصب کنن مطمئنتره مشکلی نباشه 

چون این همه وقت گذشته دیگه شامل گارانتی نمیشه که خودشون بیان باز کنن نصب کنن اگه ایراد داشت مرجوع بش ...

اده میگم‌منم گوش نمیده همسرم

میگه خودشون نصب کنن مطمئنتره مشکلی نباشه

هممم

پیشنهاد می کنم به 1699 زنگ بزنید. خدمات اسنوا است. قبلا خدمات خارج از شرکت هم انجام میدادند. هم شرکتی و قابل اعتماد هستند و هم نرخ نامه دارند و قیمت درست میگیرند.