2777
2789
عنوان

کادر مشکی جلو بینایی لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 98 پست
نترس عزیزم برو حتما متخصص چشم چندجا نشون بدهمن رفتم نور تو کرج حالا ببین تو شهرتون کجا خوبه برو حتما ...

شهر ما ی چشم پزشک میاد اونم از ی شهر دیگه 

اون دید گفت برو مغز اعصاب مغز اعصاب گفت مشکلی نداری موندم چیکار کنم 

اگه تو ماه اینده برم متخصص شبکیه دیر نیس بنظرتون

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهر ما ی چشم پزشک میاد اونم از ی شهر دیگه اون دید گفت برو مغز اعصاب مغز اعصاب گفت مشکلی نداری موندم ...

از وضعیت چشمت خبرندارم اخه

واسه من تو دوشب تا مرز کور شدن رفتم

نمیخوام بترسونمت ولی عقب نندازی بهتره

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
شهر ما ی چشم پزشک میاد اونم از ی شهر دیگه اون دید گفت برو مغز اعصاب مغز اعصاب گفت مشکلی نداری موندم ...

شما یه مدت ریلکس کن آرامش خودتو حفظ کن هیچی مهمتر از سلامتی نیست ببین نتیجه میده یانه

اول ببین التهاب عصب چشم داری یا نهبعد باید تحت نظر پزشک درمان کنی و درصورت نیاز پیگیری کنیچون این بی ...

التهاب چشم رو متخصص و جراح چشم تشخیص نمیده عزیزم؟ 

برولبافی نژاد تهران،دکتر احمدیه،پاک روان ،آل طاها

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
خداروشکر به خیر گذشت

نگذشت متاسفانه 

الان میخوام برم لیزیک میگن تا رفع نشه نمیشه بیای رفعم نمیشه

چون گذشته از روش میگن ممکنه کلا درست نشه دیگه🤦🏼‍♀️

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
این ترس از دکتر چیه منم دارم خیلی مقاومت میکنم

خخیلی بدهههه

الان دو ساله هردوتا زانوم مشکل داره ینی اوایل ب سختی حتی راه میرفتم الان اصلا جمع نمیشه😐🤦🏼‍♀️

بازم نمیرم دکتر انقدر باد داره ک نگووو

شما یه مدت ریلکس کن آرامش خودتو حفظ کن هیچی مهمتر از سلامتی نیست ببین نتیجه میده یانه

اره میخوام ی مدت بیخیالش بشم ببینم بهتر نمیشم چون روش فکر میکنم بدتر میشم

خخیلی بدههههالان دو ساله هردوتا زانوم مشکل داره ینی اوایل ب سختی حتی راه میرفتم الان اصلا جمع نمیشه� ...

چرا زانوت مشکل داره عزیزم ام اس داری خدایی نکرده

خخیلی بدههههالان دو ساله هردوتا زانوم مشکل داره ینی اوایل ب سختی حتی راه میرفتم الان اصلا جمع نمیشه� ...

عههه نه دیگه اینطوری که

اگه به طب سنتی اعنقاد داری حتما برو مزاج شناسی کنن ببین مزاجت چیه چیا نباید بخوری

احتمالا سردی بدنت زیاده 

تهران نمیتونم برم:))

مهم سلامتیه 

من ی دکتری پیدا کردم آمریکا که بخاطر مسائلی نمیتونست ایران بیاد ولی باهاش تماس گرفتم دبی رفتم دیدنش

دکتر حمیدرضا سجادی

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار