2777
2789

بینی که نیمه فانتزی یا نزدیک به فانتزی باشه و تقریبا بینی روبه بالا جمع شده باشه و ارتفاع بینی از نیم رخ کم شده باشه و قوس بینی زیاد باشه رو میشه با ترمیمی به طبیعی برگردوند و قوسشو حذف کرد با پیوند غضروف ؟؟

ونوک بینی حالت طبیعی پیدا کنه؟؟

اگه تجربه دارید یا برای کسی رو دیدین لطفا نظر بدین

((((((توروخدا از خودتون ندانسته نگین نمیشه یا میشه))))))

من تو اینستا دیدم میشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینستا رو ول کن برو بگرد ببین کی انجام داده خودت از نزدیک ببین

دختر دایی من بینی شو عمل کرد فرمشو دوست نداشت رفت دوباره عمل کرد افتضاااااااح شد انقد افتضاااح ک هرکی میبینه میکه واااییی دماغ اینو ببین…

اخه بینی ک عمل میشه و ازش بریده میشه و کوچیک میشه را چجوری میشه دوباره فرم داد وقتی دیگه چیز اضافه ای نداره ک بشه روی اون انجام بدن…  

نبخدا نمیدونمانقدررر روی بینیش تراش داده بود الان فقط سوراخاش مونده رو هوا یه چیز خییییلی افتضاح و ز ...

ینی دفعه ی دوم میخواست طبیعی کنه؟؟

یا فانتزی؟؟؟

متوجه نشدم