2777
2789
عنوان

کادر مشکی جلو بینایی لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 98 پست
سنت ک زیاد نیست عزیزم الان بهتری خوبی؟

چشمم بهتره باز 

ولی زانوم نه شدیدا باد داره نه جمع میشه نه خم میشه ن میشه راه رفت نه میشه دراز کرد نه هیچی کلا 😂😂

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
😂😂🥹 چیکارکنم دیگ از، بچگی وحشت داشتم از دکتر ینی حاضرم بمیرم دکتر نرم دیگ کم کم تا مرز کوری و فلج ...

دور از جونننن خدا بزرگه

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام برم متخصص شبکیه یه شهر دیگه چون شهرخودمون نداره ولی شرایط خانواده ام اوکی نیست

ی دکتر مغز و اعصاب دیگه برو 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
چشمم بهتره باز ولی زانوم نه شدیدا باد داره نه جمع میشه نه خم میشه ن میشه راه رفت نه میشه دراز کرد نه ...

مطمئن باش دعات میکنم 

انشاالله همه چی درست میشه خدابزرگه دختر

مطمئن باش دعات میکنم انشاالله همه چی درست میشه خدابزرگه دختر

عزیزمی 🩷😘

ی دکتر مغز و اعصاب دیگه برو

ینی ممکنه ی دکتر تشخیص نده؟ 

بخدا جوری ب صفحه نکامیکرد فک کردم تومور دارم نگفت تا اخرای زندگیم خوش بگذره بهم😐😂

چی خوردی؟

شربت سرماخوردگی تقلبی ، از داروخانه گرفته بودیم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...