2777
2789
عنوان

کادر مشکی جلو بینایی لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینی ک میگی خیلی خطرناکه؟

من نمیخوام بترسوننت ولی یه بیماری هست به اسم نوریت اپتیک، التهاب عصب چشم. علائم تقریبا مشابهی داری

توی سن پایین احتمال ایجاد ام اس داره ولی اگه هم درآینده ام اس بشه نوع خوش خیم خواهد بود

همون طور ک گفتم احتمالش هست! نه قطعی 

یهو 70درصد بیناییم رفت، دکترگفت اینه مشکلسرچ کردم دیدم کروتون تراپی میخواد ک ی نمونش تزریق تو چشمع🤦 ...

چ حس بدیه 

چشم های سالم قبل می‌خوام 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
عمل داره یا دارو؟

معمولا با کروتون تراپی درست میکنن

بستگی ب شدت داره یا قرص یا تزریق

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
منم مشکل داشت چشمم رفتم متخصص ارجاع داد مغزو اعصابعزیزم همش از فشارعصبیهاسترس،غم و غصه...

یه مدته مشکل روحیم خوب نیس ینی میتونه از استرس و اینا باشه

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

چ حس بدیه چشم های سالم قبل می‌خوام

خیلی واقعا

مخصوصا من ک از  بچگی چشمام ضعیف بود 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
یاحسین 😭چیکارکنم

نترس عزیزم برو حتما متخصص چشم چندجا نشون بده

من رفتم نور تو کرج حالا ببین تو شهرتون کجا خوبه برو حتما

بعد میفرسته مغز و اعصاب اونجا دقیق میگن چیه

خیلی واقعامخصوصا من ک از بچگی چشمام ضعیف بود

دید قبل من عالی بود 

یهو ضعیف شد 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
عزیزم میشه بگی استرسی هستی یانه شرایط زندگی و کاریتون چجوریه مثلا فشار روتون هست؟

برا من بدبیاری بود،زندگی مجردیم که خوب رو به بالا بود و این اتفاق تو مجردی برام افتاد و زندگی متاهلیم هم شکر خدا اوکیه و من ترومبو هستم و دلیل فلج چشمم مشخص نشد

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار