2777
2789

حدودا یکماه پیش بین شوهرم و دامادشون که پسر عمش هم هست یه اختلاف کوچولو پیش اومدخیلیی کوچیک..درحدی که به نظر من خودش حل میشد اگر دبگران دخالت نمیکردن

بعد شوهر من سه سال از دامادشون بزرگتره

ادامش تو کامنتا میگم

بوگو

کاربری اول دست برادرم بود الان دست منه یک عدد پشت کنکوری هستم برای استراحت روزی چند دیقه آخرای روز یا قبل خواب میام نی نی سایت و میرم پس اگه کامنتی گذاشتم ریپلایم خورد جوابی ندادم بدونین وقت نداشتم و احتمالا آفلاین شدم🤧 علاقه مند به رنگ سبز ، طبیعت و دوچرخه سواری🚵‍♀️ اسب دوست دارم، سگ، گربه و عروس هلندی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرموقع ما میرفتیم اونجا دامادشون سرشو میکرد تو گوشیش و اصلا سرشو بالا نمیاورد بعد مادرشوهرم ب شوهرم میگفت چرا نمیری جلو دست بدی بهش سلام کنی

شوهرم میگف اولا من بزرگترم دوما وقتی اون به مننگاهم نمیکنه من برم جلو دستمو دراز کنم

هی چندمرتبه گفت..شوهرم بهش گف مامان انقدر نگو بین ما دخالت نکن...دارم حوصله میکنماا

جالبه مادرشوهرم تو خلوت هم نمیگفت تو جمع جلو بقیه هی انگشتشو میکرد تو بازو شوهرم ک سلام کن بهش

به نظرم تو دخالت نکن بزار اینا خودشون مشکلو حل کنن

کاربری اول دست برادرم بود الان دست منه یک عدد پشت کنکوری هستم برای استراحت روزی چند دیقه آخرای روز یا قبل خواب میام نی نی سایت و میرم پس اگه کامنتی گذاشتم ریپلایم خورد جوابی ندادم بدونین وقت نداشتم و احتمالا آفلاین شدم🤧 علاقه مند به رنگ سبز ، طبیعت و دوچرخه سواری🚵‍♀️ اسب دوست دارم، سگ، گربه و عروس هلندی

گذشت تا شب اخر که رفتیم اونجا از راه نرسیده یهو گف سلام کن شوهر منم عصبانی شد تقریبا بلند گفت مامان انقدر نگو اون از من کوجیکتره من بهش سلام نمیکنم

گذشت و از فرداش دامادشون استوریییی پشت استوریی که شما واسه ما زورتون میاره و یه سری استوریایی که بی احترامی توش کرده بود گذاشت

هی چندمرتبه گفت..شوهرم بهش گف مامان انقدر نگو بین ما دخالت نکن...دارم حوصله میکنمااجالبه مادرشوهرم ت ...

خیلی دوست داری دخالت کنی   همون جا که مادرشوهرت این حرکت رو میزنه   همون لحظه  بگو  مادر مگه بچن  خودشون میدونن چیکار کنن 

هی چندمرتبه گفت..شوهرم بهش گف مامان انقدر نگو بین ما دخالت نکن...دارم حوصله میکنمااجالبه مادرشوهرم ت ...

اصلا خودتو قاطی نکن ،بعدشم مادرش میخواد بزرگتری کنه بینشون ، واقعیت آدم می‌تونه به پسرش بگه کوتاه بیا ولی به غریبه نمیتونه بگه،اونم میخواد بچه هاشم بدون کدورت دور هم باشن

دوروز بعد مادرشوهرم زنگ زد ب من ک اره خواهرشوهرت زنگ زده و گریههه که چرا داداش اینجور میکنه

ناگفته نمونه خواهرشوهر من همیشه هروقت چیزی علیهش باشه گریه شو راه میندازه 

گفتم والا من نمیدونم به پسرتون بگین..هی گفت نه تو بگو سلام کن

گفتم شما استوریای فلانی رو دیدین چقدر توهین کرده اینا هیچی نیس؟