2777
2789
عنوان

به نظرتون به مادرشوهرم زنگ بزنم گله کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 41 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی فعلا یه مدته باهم اونجا نرفتیم و مادرشوهرم گفت جدا جدا بیاین..تا امروز مادرشوهرم زنگ زد من دستم بند بود بعدش زنگش زدم سلام تعارف کردم گفتم بابا خوبه؟یهو گفت اره گوشی دستت فکر کردم میخواد گوشیو بده ب پدر شوهرم

گفت بیا گوشیو بگیر سراغتو میگیره نگو گوشیو داد خواهرشوهرم و جوری وانمود کرد ک من سراغشو میگیرم

درصورتی ک واقعا من با خواهرشوهرم مشکلی ندارم حتی تو اوج همون جریانات تولدش بود براش پیام تبریک فرستادم

من گذاشتم شوهرم خودش جواب بده چون من اخرش عروسم و دختر مردم

پس چرا میگی زنگ بزنم گله کنم    این کار نهایت بی سیاستی هست 

وقتی اون تو جمع حرف میزنه  شما هم تو جمع بگو اگر میخوای چیزی بگی  نه پشت گوشی  وقتی کسی نیست  که چهار تا بزاره روش یا ازش کم کنه

کار شوهرتون زشت بوده هیچ کس با سلام کردن کوچیک نمیشه

بله درسته سلام با کسیه ک از در میاد تو ولی به شرطی ک اون افراد ک داخل خونه نشستن متوجه میشن که کسی اومده..حداقل سرشو بیاره بالا

پس چرا میگی زنگ بزنم گله کنم این کار نهایت بی سیاستی هست وقتی اون تو جمع حرف میزنه شما هم تو جمع ...

ادامشو بخون عزیزم

مادرشوهر من کلا هرکاری ما بکنیم عیب و ایراده بعد هر کار دختر و دامادش بکنن میگه حالا طوری نیس شما گذشت کنین

بله درسته سلام با کسیه ک از در میاد تو ولی به شرطی ک اون افراد ک داخل خونه نشستن متوجه میشن که کسی ا ...

ببین من برام پیش اومده سلام دادم جوابمو نداده پیش همه بی ارزش شد.شوهر شما سلام میداد وقتی اون جواب نداد همه می‌فهمه که اون شعورش کمه دیگه گیر نمیدن

هی به من میگه رو مخ شوهرت کار کن به داماد سلام کنه گفتم مامان من دختر مردمم اخر دست کاسه کوزه ها سر من میشکنه میگه حالا تو بگو

گفتم باشه میگم اشکال نداره ولی شماهم ب دخترت بگو گاهی یه زنگ برا داداشت بزن ناراحته میگه من راه دورم یه سراغو از من نمیگیرن

میگه نه وظیفه شوهر توا که فقط زنگ بزنه و سر بزنه...هر ۱۵ بار که شوهرت زنگ بزنه یه بار باید دختر من براش زنگ بزنه

میگه جرا دخترم پاش درد میکرد زنگ نزدین سراغ بگیرین

میگم مگه منکه چتدماه پیش باردار شدم و سقط شد دخترت برام زنگ زد؟

میگه حالا اون یکاری کرده طوری نیس شما باید زنگ میزدین...واقعا داره کاری میکنه ک از هم دورمون میکنه

امروزم ک منو گذاشت تو عمل انجام شده ک انگار دارم سراغ خواهر شوهرمو میگیرم

میخوام فردا زنگش بزنم بگم از دستت ناراحتم ما باهم مشکلی نداریم همونجور ک بعش تبریک تولدم گفتم ولی چرا شما اینجور وانمود میکنی و شخصیت منو زیر سوال میبری؟

باشه میخوای وساطت کنی خوب بشن بین بچه هاتو وساطت کن اینکارارو بین خواهر برادر کن نه منکه عروسم و غریبه

ادامشو بخون عزیزممادرشوهر من کلا هرکاری ما بکنیم عیب و ایراده بعد هر کار دختر و دامادش بکنن میگه حال ...

خیلی مادر ها اینجورین 

کار همسرت درسته  میخوای گله کنی به همسرت بگو اینجوری شده  نه مادرش  چون ظاهرا زن موذی ای هست   جایی خواهرشوهرتو دیدی طوری عنوان کن که بفهمه جریان تلفون چی بوده  مثلا بگو مامان گفت بیا با فلانی صحبت کن 

اینجور آدما باید چند بار ضایع بشن  شاید از خر شیطون پایین بیان 

هی به من میگه رو مخ شوهرت کار کن به داماد سلام کنه گفتم مامان من دختر مردمم اخر دست کاسه کوزه ها سر ...

ایراد شما اینه  

خیلی با مادر شوهرت  هم صحبت میشی   خیلی زیاد مکالمه داری باهاش

ایراد شما اینه خیلی با مادر شوهرت هم صحبت میشی خیلی زیاد مکالمه داری باهاش

والا خودش هی زنگ میزنه پیام میده وگرن به من باشه سه چهار روز یکبار شاید زنگ بزنم

هفته ای ده روز یکبارم میریم شام 

خیلی مادر ها اینجورین کار همسرت درسته میخوای گله کنی به همسرت بگو اینجوری شده نه مادرش چون ظاهرا ...

حتی اسم دخترشو نیاورد ک بیا باهاش حرف بزن

من احوال پدرشوهرمو پرسیدم گفت بیا اینجاس الان گوشیو میدمش یهو دیدم یه زن گفت الو دیدم وای خواهرشوهرمه

قشنگ منو گذاشت تو عمل انجام شده...کار خدا شوهرمم بغل دستم نشسته بود

والا خودش هی زنگ میزنه پیام میده وگرن به من باشه سه چهار روز یکبار شاید زنگ بزنمهفته ای ده روز یکبار ...

بزنه 

شما میتونی کوتاهش کنی   چند دفعه که صحبتو کوتاه کنی   هردفعه جواب پیام رو ندی درجواب بدی  اونم خودشو جمع میکنه