2777
2789
عنوان

فوت پدر و مادر

345 بازدید | 39 پست

بچه ها من ۳۶ ساله م هست، یک هفته س بابام فوت کرده و وقتی هنوز وارد ۲۹ سالگی نشده بودم مامانم هم فوت کرد، کسی هست مثل من باشه؟ دارم دق میکنم انگار تو این دنیا کلاً غریب شدم و تو این سن خیلی بنظرم ناعادلانه س که نه مامان دارم نه بابا 😭

خدا رحمتشون کنه عزیزم 

مجردی؟

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر خیلی خوبه داری؟؟

البته من ندارم کاش داشته بودم دیدم جقدر هوا همو دارند

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

بدبختی شوهرم هم عاقل نیست کلا بدبخت شدم فقط دلم می خواد تنها زندگی کنم شرایطشو ندارم

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

خدا رحمتشون کنه عزیزم مجردی؟

نه عزیزم متأهل هستم و یه دختر دارم که از مهر باید بره کلاس اول، ولی با شوهرم رابطه خوبی ندارم ضمنأ هیییییچ کس تو این دنیا برا آدم پدر و مادر نمیشه 😓

خواهر خیلی خوبه داری؟؟البته من ندارم کاش داشته بودم دیدم جقدر هوا همو دارند

یه خواهر ناتنی دارم ینی از پدر یکی هستیم از مادر جدا، که اونم خیلی پول پرسته زیاد قابل اعتماد نیست

عزیزدلم خدا رحمتشون کنه و ب دلت صبر بدهمطمئن باش این غم یه جای خوبی جبران میشه

مرسی عزیزم.. میدونی با اینکه خودم یه دختر کوچولو دارم ولی اونم نمیتونه منو به این زندگی دیگه وصل کنه.. نبودن پدر و مادر هییییچ جوره جبران نمیشه بدبختی 

مرسی عزیزم.. میدونی با اینکه خودم یه دختر کوچولو دارم ولی اونم نمیتونه منو به این زندگی دیگه وصل کنه ...

عزیزدلم میدونم خیلی سخته 🥲ولی گذر زمان کم‌رنگ ترش میکنه دلتو اروم میکنه

ب این فکر کن ک تویی ک دختر کوچولوت رو ب این زندگی وصل کرده و دلیل زندگی یک نفری

یه خواهر ناتنی دارم ینی از پدر یکی هستیم از مادر جدا، که اونم خیلی پول پرسته زیاد قابل اعتماد نیست

من هم پدرم دو زنه بود و خواهر ناتنی یکی دارم ..

ولی اخه برای چی برای رفتن پدرت دلتنگی می کنی اخه پدر خودم که اصلا قابل تحمل نیست جلو عریبه ابروتو می بره طوری که خواهر ناتنیه که مجرده حتی اجازه نمیده پدرم خونش بره 

بنطرم من و شما با همون رفتن مادر یتیم شدیم ..

شرایطت انگار کمی مثل منه

شما هم شوهرتون خیلی جالب نیست درسته؟؟ من مادرشوهرمو هرماه باید می بردیم خونه مادرشون و کاری ندارم ابرومو می یرد که اصلا سرم نمیزنه درحالی که خودم یه مادر ندارم که سرش بزنم ..