2777
2789
عنوان

فوت پدر و مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 39 پست
بنظر منم پدر هر چی که باشه واقعأ پناهه و متأسفانه آدم وقتی از دستش میده بیشتر اینو حس میکنه 😓 من یا ...

دقیقا منم حس میکنم دیگه هیچکس اونشکلی بچه هامو دوس نداره 

روحشون شاد

چاره چیه زندگی همینه باید قوی موند بخاطر بچه هامون 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

دقیقا منم حس میکنم دیگه هیچکس اونشکلی بچه هامو دوس نداره روحشون شادچاره چیه زندگی همینه باید قوی مون ...

باز الهی شکر مامانت زنده س، ایشالا سالیان طولانی سایه ش بالا سرت باشه.. مادر و پدر شوهرمم ادعاشون میشه نوه شونو دوست دارن ولی باور کن باور کن هیچ کس مثل بابام نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می دونم چی میگی ولی پدر خیلی دلسوز بچه نمیشه اون راه خودشو میره ...هرچند من پدر سراغ دارم نظر بچه ها ...

واقعأ درکت میکنم بنظرم زنده بودن مادر و پدر انقد مهمه که تمام غصه های دیگه در مقابلش سوء تفاهمه.. وقتی اونا زنده هستن هیچ مشکلی در واقع مشکل نیست

خب اگه دست من بود دلم میخواست ۹۰ سال

ای بی رحم چطور دلت میاد اینو بگی اونا دلشون میخواد نتیجشونو ببینن و تو دلت نمیخواد اونا نوه های تو رو ببینن ؟!؟!؟!

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

وای دقيقأ منم وقتایی که شوهرم باهام تندی و دعوای بدجور میکنه حتی وقتی بابامو هنوز خاک نکرده بودن دست ...

اره دقیقا ... همسر من هم اگه تجربشو داشت درک می کرد ولی بقول شما انگار برکس میشه

سر فوت مادرم تازه خاکسپاریش بود توقع داشت هر وقت اون میخاد برم سرمراسم اخه مگه میشه خیلی تو دلم نفرین کرد و  انگار شما هم شررایطتتون خوب نیست چقدر بده واقعا ماها صبرمون خیلی زیاده که این چیزا رو تحمل می کنیم وقتی خودشون گرفتار بشن میفهمن

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

واقعأ درکت میکنم بنظرم زنده بودن مادر و پدر انقد مهمه که تمام غصه های دیگه در مقابلش سوء تفاهمه.. وق ...

اره

تا اونا هستن هیچ مشکلی انقدر مشکل بزرگی نیست.. 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

اره دقیقا ... همسر من هم اگه تجربشو داشت درک می کرد ولی بقول شما انگار برکس میشه سر فوت مادرم تازه خ ...

عزیزم انقدری که من فهمیدم تو این دنیا هیچ عدالتی وجود نداره.. اینایی که دلمونو میسوزونن اتفاقأ به این درد گرفتار نمیشن ولی منی که همیشه تو عمرم مراعات همه رو کردم و حواسم بوده ناخواسته رفتاری نکنم که دل کسی بسوزه و آه بکشه، انقد زندگیم سیاه و خرابه 😓

روح پدرومادر عزیزت شاد...

پسر ۲۲ ساله زیبای من در جنگ ۱۲ روزه شهید شد

روز دوم خدمتش در بهداری پادگان تهران، 

پرستار بود

نخبه مودب مظلوم پرامید بی دفاع بی پناه...روز تولدش

در آخرین ساعت جنگ شهید شد

دیروز روز سرباز بود سر مزارش شیرینی بردیم..

دلت رو بذار جای دل خون من و مادرای شهدای این جنگ

و بدون همیشه دردهای خیلی استخون سوز تری هست مثل داغ جوان