2777
2789
عنوان

فوت پدر و مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 39 پست

چرا فکر میکنی فقط خودتی ؟

من که ۱۹ سالم بود بابام فوت کرد بعدش خواهر جوونم و بعدها مادرم و اینو بدون مرگ دست خداست و همه ما مسافرای این دنیا هستیم و حداقلش اینه که تو حق نداری بگی بهم ظلم شده لااقل خودتو با دیگران مقایسه کن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

چرا فکر میکنی فقط خودتی ؟ من که ۱۹ سالم بود بابام فوت کرد بعدش خواهر جوونم و بعدها مادرم و اینو بدون ...

عزیزم روح عزیزانِ از دنیا رفته ت شاد باشه 😓 خب اطرافم هر کسو میشناسم حتی طرف ۵۵ ساله هست والا مادر و پدرش زنده هستن، شاید پدرشونم فوت کرده ولی مادرشون زنده س.. تو ۳۶ سالگی ندیدم کسی رو که هم مادرش هم پدرش فوت کرده باشن.. شما چند سالتونه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطت انگار کمی مثل منهشما هم شوهرتون خیلی جالب نیست درسته؟؟ من مادرشوهرمو هرماه باید می بردیم خونه ...

آره عزیزم شرایطمون شبیه همدیگه س.. من شوهرم خیلیییی عصبیه و باهاش مشکل دارم.. من بابام دو تا زن رو هم زمان نداشته، خواهر ناتنی م از ازدواج اول بابام هست و ۹ سالی از من بزرگتره و من حاصل ازدواج دوم بابام هستم و تک فرزند مامانمم.. منم به مامانم وابسته تر بودم و بعده فوت مامانم احساس کردم تو این دنیا غریب شدم ولی بعده بابام احساس میکنم خیلی بی کس شدم انگار کمرم شکست

آره عزیزم شرایطمون شبیه همدیگه س.. من شوهرم خیلیییی عصبیه و باهاش مشکل دارم.. من بابام دو تا زن رو ه ...

می دونم چی میگی ولی پدر خیلی دلسوز بچه نمیشه اون راه خودشو میره ...هرچند من پدر سراغ دارم نظر بچه هاش حتی تو ازدواج مهمه ..ولی مادر فرشته است همیشه اولویتش بچه اشه ..

تو اطرافیان ماهم همه تا۹۰و۷۰ زنده اند اصلا اعصاب و روانم بهم ریخته همش احساس می کنم..بقول شما بهم طلم شده

و بعصیاشون خیلی ناشکرن ..من از وقتی مادرم رفته سر چیزا بیخودی که اونا دلگیرمیشن دیگه دلم نیشکنه انقدر صدا شکستن رفتن مادرم بلند بود که دیگه خیلی چیزا برام مهم نیست

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

آره عزیزم شرایطمون شبیه همدیگه س.. من شوهرم خیلیییی عصبیه و باهاش مشکل دارم.. من بابام دو تا زن رو ه ...

همسرت هم اگه دلسوز نباشه خیلی سخترهم میشه 

بعصی وقتا میگم کاش درد منو داشت تا می فهمید چقدر دنیا بی ارزشه ولی خوشبحالش هیچوقت نمیتونه درک کنه 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

عزیزم روح عزیزانِ از دنیا رفته ت شاد باشه 😓 خب اطرافم هر کسو میشناسم حتی طرف ۵۵ ساله هست والا مادر ...

قربونت برم من خیلی بزرگتر خودتم و خیلیا رو دیدم که تو پیششون پادشاهی میکنی پس رفتگان رو بذار اون دنیا به زندگیشون برسن و با رفتارات عذابشون نده و بدون که دنیا مال رفتن هست پس قدر داشته های الانتو بدون شاید روزی برن از پیشت 

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

می دونم چی میگی ولی پدر خیلی دلسوز بچه نمیشه اون راه خودشو میره ...هرچند من پدر سراغ دارم نظر بچه ها ...

عزیز دلم 🥺😭 کدوم شهری؟ اگه دوست داشتی شماره مو برات میذارم بهم یه پیام بده بعد پاکش کنم

۰۹۱۲۵۵۴۳۵۱۸

همسرت هم اگه دلسوز نباشه خیلی سخترهم میشه بعصی وقتا میگم کاش درد منو داشت تا می فهمید چقدر دنیا بی ا ...

وای دقيقأ منم وقتایی که شوهرم باهام تندی و دعوای بدجور میکنه حتی وقتی بابامو هنوز خاک نکرده بودن دست روم بلند کرد واقعأ از ته دلم خواستم سرش بیاد تا حالمو بفهمه ولی مطمئنم برعکسه 

قربونت برم من خیلی بزرگتر خودتم و خیلیا رو دیدم که تو پیششون پادشاهی میکنی پس رفتگان رو بذار اون دنی ...

عزیزم خوشا به حالت که خیلی ازم بزرگتری و دیرتر یتیم شدی.. میدونم بالاخره که آدمیزاد رفتنی هست ولی کاش آدم خیلی دیرتر پدر و مادرشو از دست بده

عزیزم خوشا به حالت که خیلی ازم بزرگتری و دیرتر یتیم شدی.. میدونم بالاخره که آدمیزاد رفتنی هست ولی کا ...

نفسم ۱۹ سالم بود بابام فوت شد و اه در بساط نداشتیم

می دونم چی میگی ولی پدر خیلی دلسوز بچه نمیشه اون راه خودشو میره ...هرچند من پدر سراغ دارم نظر بچه ها ...

همیشه اینشکلی نیست پدرا فرشتن پناهن 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

همیشه اینشکلی نیست پدرا فرشتن پناهن

بنظر منم پدر هر چی که باشه واقعأ پناهه و متأسفانه آدم وقتی از دستش میده بیشتر اینو حس میکنه 😓 من یاد این میفتم که بابام چقد دخترمو دوست داشت و براش عروسک میخرید و باهاش بازی میکرد واقعأ آتیش میگیرم هر چند شاید به من کمتر محبتشو ابراز میکرد ولی مطمئنم عااااشق دخترم بود 😭😭😭

قربونت برم من خیلی بزرگتر خودتم و خیلیا رو دیدم که تو پیششون پادشاهی میکنی پس رفتگان رو بذار اون دنی ...

ولی نمیتونم حتی دخترمو اونقدر دوست داشته باشم چون تو این دنیا در اصل هیچ کس بجز مادر و پدر دلسوز آدم نیست اونقدر.. نه شوهر نه بچه نه دوست 

ولی نمیتونم حتی دخترمو اونقدر دوست داشته باشم چون تو این دنیا در اصل هیچ کس بجز مادر و پدر دلسوز آدم ...

اومدن و رفتن جزیی از خلقت ماهاست و اگه خدا بگه مردن بابا و مامانت دست تو باشه چه تاریخی میزنی برای مرگشون ؟