2777
2789
عنوان

با خوندن پیام پدرم قلبم شکست💔

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 42 پست
کیک رو خودت درست کن با اون پول کادو بگیر

از جهتی نمیخوام شوهرم بدونه که پدرم پول نداره

چون دیشب جلو مادرش هرهر میخندید و گفت بگو کباب سفارش بده واسه شام

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بابام حواسش نبوده گفته به مامانم که میخوام تولد بگیرم براتحالا ... فقط یه کیک

عزیزم بخدا خیلیا حتی کیک هم نمیگیرن 

خیلیا اصلا والدین یادشون نیست ک بخوان تبریک بگن 

توی این اوضاع بابات به فکرته میگه کیک بگیر 

بخدا باید خیلی خوشحال باشی 

من ۲۱ سالمه تبریک هم نمين با اینکه حتی پول کادو و کیک هم دارن 

من چی بگم خب 

خواهرم برای تولد پسرش خودش کیک درست کرد بحث نداری و بی پولی هم نبود ‌همیشه قانونمند عمل نکنید که حتم ...

راستش ایده درست کردن کیک خوبه ها

ولی من دخترم ۱۰ ماهشه و نمیتونم با بچه کوچیک

بعدم چون جلو شوهرم اونجوری گفتم نمیخوام کم بیاره پدرم

چون خانواده خودش خیلی پولدارن😔

راستش ایده درست کردن کیک خوبه هاولی من دخترم ۱۰ ماهشه و نمیتونم با بچه کوچیکبعدم چون جلو شوهرم اونجو ...

اگه پولدارن چرا ب شما کمک نمیکنن؟

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

راستش ایده درست کردن کیک خوبه هاولی من دخترم ۱۰ ماهشه و نمیتونم با بچه کوچیکبعدم چون جلو شوهرم اونجو ...

چکار داری خانواده اش چی هستند .یه کیک بگیر نهایت تبریک بگید .شادی زندگی رو تبدیل به دغدغه نکنید 

اگه پولدارن چرا ب شما کمک نمیکنن؟

دارم میگم پدرشوهرم خونه و زندگی و حتی ماشینی که شوهرم روش کارمیکرده رو ازمون گرفته😅💔

دارم میگم پدرشوهرم خونه و زندگی و حتی ماشینی که شوهرم روش کارمیکرده رو ازمون گرفته😅💔

چرااا؟؟ 

ایشالا خرج دوا و درمون مریضیش بشه بی شرف 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

یه جوری میگی انگار مامانت غریبس وضعیتتون رو نمیدونه.ما هم وضعمون خوب نیست اصلا نمیدونیم تولد چی هست

اصلا مامانم مد نظرم نیست

ناراحتی پدرم و نیش و کنایه های شوهرم برام مهمه