2777
2789

سلام بچه‌ها 

این سوال خواهر شوهرمه😁جواباتون میخونه‌.

شما نامردا ترکوندینش. 

اینم بگم ما خیلی صمیمی‌م

خواستگاری که الان تو مرحله‌ی نامزدین همش یکسر عکس ازش میخواد یا میگه عکس بفرست یا جمله‌ی چکار می‌کنید؟ رو تایپ می‌کنه! راه حلی هست برای این؟چحوری بگه؟ میگه باز این حرف خودش میزنه

میگه همش رو مخم می‌ره و آرامش ازم میگیره با این عکس بفرست عکس بفرستاش. چون عکس تایم‌دار هم می‌فرسته.

این چه مرضی هست؟! بهترین رفتار چیه؟

و اینکه سوال همش می‌پرسه چکار می‌کنی چکار می‌کنی 

عکس چتش که پرسیده الان میذارم 😁خودم خندم گرفت

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

خب وقتی تو مرحله نامزدین چرا باید عکس نده 

یا عکس تایم دار بده

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب وقتی تو مرحله نامزدین چرا باید عکس نده یا عکس تایم دار بده

آشنایی هست 

چرا عکسش بده؟!؟

خب یکبار دوبار نه اینهمه

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

منتظرم

الان هنوز تایید نشده 

آشنایی هست چرا عکسش بده؟!؟خب یکبار دوبار نه اینهمه

اهان پس یکی دوبار داده؟ 

پس مشگل از پسره 

درضمن آشنایی یعنی با خانواده نه چت بازی بدون اطلاع خانواده 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

عکس نفرسته اینها باعث دردسره

چی جواب بده که به اون برنخوره 

شاید میخواد به بقیه نشون بده 

اما قشنگ رو مخ هست

به خواهرشوهرت بگو به شناخت برسه مشاوره قبل ازدواج هم برن 

اگه مشکل ذهنی  نداره حرفی برا گفتن نداره که حرفاشو تکرار میکنه 

اهان پس یکی دوبار داده؟ پس مشگل از پسره درضمن آشنایی یعنی با خانواده نه چت بازی بدون اطلاع خانواده

خانواده شوهرم میدونن

اینام گاهی چت میکنن

به نظرم پسره نرمال نیست 

خب تحت نظر گرفته میخواد همش ببینه کجاس داره چیکار میکنه باکیه 

خب حالا چی میشه مگه داره زنشو کنترل میکنه بد نیست که 

اگه بیخیال بود ب فکر زنش نبود اون موقع بد بود الان خوبه به فکر زنشه

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣