2777
2789
عنوان

چکار می‌کنید😄مشکل خواهرشوهرجان 🚧عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به کیا زن میده ...

بابا وضعیت مالیش هم خوبه😄😄

خداروشکر من دخالت نکردم نگفتم سریع قبول کن 

اینم نمی‌خواد از دستش بده 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

پسره ترک هست؟احتمال زیاد چون زبان مادریش فارسی نیست، اینقدر تکراری مینویسه. تحصیلات پسر چقدره؟

نه ترک نیست فارس هست 

کارشناسی مهندسی برق

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

حوصله اش سرمیره 

شایدم نمیدونه چی بگه

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

حوصله اش سرمیره شایدم نمیدونه چی بگه

می‌گفت گاهی می‌پرسه همین الان چکار می‌کنی 

وقتی آدم چت می‌کنه مگه می‌تونه کار دیگه هم کنه

اینهمه چیکار میکنید تو یکی دو روز خیلی زیاده چخبره 

فکر کردم هرکدومشون برای یک روزه جداس دیدم نه 

ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷

از اوناس که میخواد از همه چیز خانم و خانوادش سر دربیاره. کمی بیشتر فکر کنه عروس خانم. بحث یک عمر زندگی هست کمی قاطع باشه و جواب بده و بهش بفهمونه که دوست نداره امار کارها و خانودشو بهش بده.در مورد عکس هم یکی دوبار دادن کافیه .بهش  بگه دوست ندارم دائم عکس ارسال کنم .بنظرم نرمال نمیاد اقاهه. بازم هر طور میل ایشونه

اینهمه چیکار میکنید تو یکی دو روز خیلی زیاده چخبره فکر کردم هرکدومشون برای یک روزه جداس دیدم نه

نه اینا چند ماهی میشناسید همو 

روزی 5 یا 6 بار میگه... باید چی بگه در جواب این 

جواب نده بازم میگه

یا مثلاً به لحظه نت قطع میشه می‌گفت می‌پرسه کجا رفتی کجا رفتی 😯😄😄

پسر نجیبی هست شغل خوب داره خانواده خوب متوجه نمیشم چرا با این دختر اینجوری می‌کنه اینطور پیام میده

من یه پسری خواستگارم بود  اون خانواده اش عجیب بودن کلا یه بار بدون پسر آمدن خواستگاری حالا شرایطشون ظاهری خوب بود. پسره مغازه مکانیکی از خودش داشت یه خونه خیلی بزرگ داشتند و مادره مدیر یه مدرسه بود!

بعد تو جلسه خواستگاری مادرش می گفت اگه قراره زن موقع رفتن به مسجد نامحرم ببیندش همون تو خونه نماز بخونه بهتره! 😒😒😒   دیگه مامانم ترسید می گفت می خوان ببرند تو یه قفس طلایی گیرت بندازن!  

چند سال بعد فهمیدیم که پسره مشکل روحی داره و تو مغازه اش که سر کوچه بود با چاقو خودزنی کرده بود و رگ های دستش بریده بود!  

کلا خانواده هایی که خیلی مرموز و بسته هستن و عقاید سخت عجیبی دارن بیشتر مستعد مشکلات روانی هستن!  من فکر می کنم پسره از دست کارهای مادرش دیوونه شده بود! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

از اوناس که میخواد از همه چیز خانم و خانوادش سر دربیاره. کمی بیشتر فکر کنه عروس خانم. بحث یک عمر زند ...

موافقممم

مرسی از نظر تون🌱 

اینم همش اذیت میشه هم نمی‌خواد ولش کنه 

من یه پسری خواستگارم بود اون خانواده اش عجیب بودن کلا یه بار بدون پسر آمدن خواستگاری حالا شرایطشون ...

ای وای 

خداروشکر که متوجه شدین 

متاسفانه وقت ازدواج اگر زرنگ و باهوش نباشی باید پاسوز شد 

موافقممممرسی از نظر تون🌱 اینم همش اذیت میشه هم نمی‌خواد ولش کنه

شغل و  شرایط مالی خوب خوبه اما اخلاق اولویت هست در زندگی. وقتی دائم زیر ذره بین باشه و تو کارای خودش و خانوادش دخالت کنه زندگی ارومی نخواهد داشت.

اعصاب و روان ادم مهمتره تا موقعیت شغلی و ....