2777
2789
عنوان

بچه ها چطوری با همسرم آشتی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 60 پست
بچه هم داری ؟

اره عزیزم دوتا بچه کوچیک داریم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
بیخیال باباخودش خسته میشه میاد منت کشی شما بری سمتش دیگه براش عادت میشه تقی به توقی بخوره قهر می‌کنه ...

اخه نمیاد من شده تا 20 روز هم محلش ندادم نیومده واقعا آدم خسته میشه 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب آقا هم بیشتر باید این اخلاق رو حذف کنه از خودش خیلی زشته یه مرد میره تو فاز قهر با زنش مادرش

قبول دارم حق دارید ولی بهترین راهکار همونی هستش که این خانم گفتن، بهترین جواب رو با صحبت کردن با همدیگه و یه زبون نرم و خوش میگیرید، قهر چیزی رو درست نمیکنه

صدقه دادن دیگه قدیمی شده، شما اعتماد نکن هزارتا بلا ازت دور میشه

تو قیافه رفتن شما این وسط اشتباه بوده اصلا رفتار قهر کردن و تو قیافه رفتن رو حذف کنید از زندگی هاتون ...

به شما میگن زن زندگی 

صدقه دادن دیگه قدیمی شده، شما اعتماد نکن هزارتا بلا ازت دور میشه

اخه نمیاد من شده تا 20 روز هم محلش ندادم نیومده واقعا آدم خسته میشه

خب نیاد بدرک 

آخرش ک‌خسته میشه

ما هم یک داماد نازنازی  مامانی داریم 

با خواهرم قهر میکرد هفته ها حرف نمی‌زد 

خواهرم می‌رفت منت کشی 

الان دیگه محلش نمیزارع خودش خوب میشه 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
قبول دارم حق دارید ولی بهترین راهکار همونی هستش که این خانم گفتن، بهترین جواب رو با صحبت کردن با همد ...

خب وقتی همسرم قبول نمیکنه چیکار کنم الان بهش بگم بیا حرف بزنیم حلش کنیم انگار به دیوار میگم میخواد کش بده باید منت کشی کنم تا بیاد حرف برنیم؟این اخلاقش واقعا مزخرفه

به شما میگن زن زندگی

اونقدر ها بودند خانومایی که زن زندگی بودن ولی آقاهه لیاقت نداشته و هیچ درکی از کنار اومدن در زندگی مشترک نداشته، بنابراین همیشه اگر فقط یک نفر تلاش کننده باشه و درک داشته باشه، بازم این وسط چیزی تغییر نمی کنه. 

استارتر داره میگه تحت هر شرایطی همیشه خودش بوده که خاتمه داده به موضوع......... 

خب نیاد بدرک آخرش ک‌خسته میشهما هم یک داماد نازنازی مامانی داریم با خواهرم قهر میکرد هفته ها حرف نم ...

خب من با مادر شوهرم یه جا هستیم وقتی ادامه دار میشه مادر شوهرم متوجه میشه پای دخالتش تو زندگیم باز میشه خوشم نمیاد از این بابت

اونقدر ها بودند خانومایی که زن زندگی بودن ولی آقاهه لیاقت نداشته و هیچ درکی از کنار اومدن در زندگی م ...

دقیقا فقط یادمه یه بار تو عقدمون گل خرید اومد آشتی بقیه وقت همیشه خودم تمومش کردم 

به شما میگن زن زندگی

اکثر خانم ها میتونن زن زندگی باشن 

مرد باید لیاقتش رو داشته باشه 

یکی به تنهایی زن زندگی باشه اثر نداره 

مرد هم عرضه باید داشته باشه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چندسالشه؟

به سن سال نیست که😂37 سالشه بچه نیست 

خب من با مادر شوهرم یه جا هستیم وقتی ادامه دار میشه مادر شوهرم متوجه میشه پای دخالتش تو زندگیم باز م ...

خواهر منم با مادر شوهرش تو یه ساختمون بود 

بنده خدا خواهرم بخاطر مادر شوهرش بود منت کشی میکرد 

انگار اینا از این شرایط(زندگی بامادرشون) سواستفاده میکنن و این رفتارها رو دارن

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم