2777
2789
عنوان

به مناسبت مهرماه😁🥹😂

310 بازدید | 41 پست

انقدری که من از مهرماه خاطره دارم از کل زندگیم ندارم. 

تنها ماهی که با عشق و علاقه میرفتم مدرسه، بقیش دیگه خسته بودم. یادمه کلاس اول مامانم برام ی کیف بنفش طرح دورا گرفت که همرنگ لباس فرمم باشه. ولی من دوسش نداشتم چون چرخ نداشت. از لجم همیشه کیفه رو روی زمین میکشیدم تا مثلا نشون بدم که چرخ داشتن لازمه. کیفه نابود شده بود طفلک

سال بعدش با بابام و مامانم رفتیم کیف بخریم. ی کیف دیدم دلم براش رفت، هم چرخ داشت هم چراغ چشمک زن. ولی از بقیه کیفا گرون تر بود. خیلی گرون بود اونموقع مثلا. سی تومن اینا بود. بایام برام خریدش ولی مامانم عصبی شد گفت نه این کیفو نباید بخری خیلیی گرونه. ولی خردیم و اوردیمش خونه. فرداش مامانم به زور بردم همونجا و ی کیف ساده صورتی برام گرفت بدون چرخ

کلی گریه کردم. هنوزم تو ذهنم مونده نمیدونم چرا. 

سوم که بودم ی روز عموم اومد خونمون و گفت چشماتو ببند. بعدش که چشمامو باز کردم دیدم یا خدا ی کیف خوشگل دقیقا همونجوری که میخواستم برام خریده. کیفه ی مدل دو لایه بود خیلی خاص بود، وقتی بهش ضربه میزدی چراغاش روشن میشد. وای انقدررر ذوق کردم باورم نمیشد.. تا اول مهر کیفرو بغل میکردم میخوابیدم. همه جا باهاش میرفتم

اصلا ی وضعی بود😂توی مدرسه هم چنتا به اصطلاح نوچه پیدا کرده بودم تا کیف ارزشمند منو بگیرن با احترام از پله ها بالا پایین کنن. که ی وقت چیزیش نشه. خلاصه دنیایی داشتم با خودم😂الانم کیفای جدید رو میبینم واقعا دلم میخواد. مخصوصا اون سه بعدی صورتیا🥹

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای گفتی با کیف میخوابیدی ی چی یادم افتاد

من مامانم بیش از اندازه واسم اسباب بازی میخرید ینی خیلی

ولی ی بار خالم برام ی استخر بادی گرفت رنگی رنگی عاااشقش شده بودم بعد داخل جعبه بود شب جعبه رو گذاشتم کنارم خوابیدم باهاش😆😆😬😬😂

خدایا بینهایت شکرت💚💚

همه جاش احساسی بود تا جایی که رسید به نوچه...

دقیقا😂😂واقعا با اون کیف شاهانه رفتار میکردم. اونا هم داوطلبانه اسکورتم میکردن

یدونه هم جامدادی کتابی گرفته بودم ازینا که دکمه داشت روش. مامانم سر اونم راضی نبود اصلا ولی خب من خریدم

دیگه خیلی با پرستیژ شده بودم

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

دقیقا😂😂واقعا با اون کیف شاهانه رفتار میکردم. اونا هم داوطلبانه اسکورتم میکردنیدونه هم جامدادی کتاب ...

😂😂

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

وای چه قدر حس خوبی داشت تاپیکت

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

منم دلم ازین کیف چرخ دارا میخواس مامانم الکی میگف سنگینه اذیت میشی ک نخره هعی

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

مامان منم همینو میگفت. میگفت میاری خونه کثیف میشه نمیتونی برداری سنگینه فلان. ولی اگه میدونست من با اون کیف چه دنیایی داشتم ده تا برام میخرید

چ عموی مهربونی الان چندسالشه اونموقع مجرد بود؟

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

حالا من خودم نمیخواستم که برام بگیرن

متوجه وضعیت شون بودم🙂

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

مامان منم همینو میگفت. میگفت میاری خونه کثیف میشه نمیتونی برداری سنگینه فلان. ولی اگه میدونست من با ...

نبابا منکه الانم ب مامانم میگم میگه مگه هرجی میخواستی باید میخریدیم ، ازین عروسکا ک شیر میخورن پوشک داشتنم خیلی دلم میخواس اخر نخریدن برام و ی عروسک دیگه خریدن

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

امضات عالیه 

دقیقا همینه زندگی من و در نهایت راه نجاتم همین بود

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی