بچه ها جمعه داشتیم سر یه چیزی بحث میکردیم یهو سرم یه دادی زد که نگم منم ترسیدم چیزی بگم دعوا راه بندازه سکوت کردم اون شب گرفت خوابید جاشو هم جدا کرد راستش حالا اعصابش خسته بوده یا هر چی حق نداشت اینجوری سر من داد بزنه منم رفتم تو قیافه فرداش سر سنگین حرف میزد ولی وقتی دید محلش نمیدم آقا رفت تو فاز قهر دیگه ناهار شام نمیخوره محل نمیده شب یه راست میره تو اتاق میخوابه منم محلش نمیدم سر جای خودم میخوابم نمیدونم تصمیم داشتم اونقدر ادامه بدم خودش خسته بشع حتی اگه یه ماه طول بکشه ولی بعدش میگم زندگی هیچ ارزشی. نداره حالا الکی اینجوری بگذره آدم از کجا میدونه فردای هست یا نه ولی نمیدونم چطوری تمومش کنم شب میاد مستقیم اتاق منم دیشب خواستم تموم کنم ولی دیدم رفت تو اتاق دیگه کاری باهاش نداشتم خودم شام خوردم اهنگ گوش دادم خوابیدم وقتی اینجوری با قیافه میاد نمیدونم نمی تونم برم جلو تمومش کنم میخواستم اس بدم بهش ولی نمیدونم چه اسی بدم نظر شما چیه چه مدلی تموم کنم چی بهش بگم
تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو قیافه رفتن شما این وسط اشتباه بوده اصلا رفتار قهر کردن و تو قیافه رفتن رو حذف کنید از زندگی هاتون ...
من قیافه گرفتم چون واقعا ناراحت شدم یعنی چی سر هیج پوچ اینجوری سرم داد میزنه رفتارش درست نبوده تازه خودشم قهر کزده فکر میکنم صداش کنم محل نمیده وقتی همسرم وارد فاز قهر میشه یکم سخت میشه همش دنیال اینه اذیت کنه انتقام بگیره تو همه قهر هاش همین جوری هست
تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره
کسی که دخالت بیجا میکنه نیاز نیست کسی رو نصحیت کنه
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
من قیافه گرفتم چون واقعا ناراحت شدم یعنی چی سر هیج پوچ اینجوری سرم داد میزنه رفتارش درست نبوده تازه ...
میفهمم که ناراحت شدی
حق داشتی
میگم به جای قیافه گرفتن همون فردا صبحش میگفنی از این رفتارت ناراحت شدم
اگر بگی و بخوای حرف بزنی بازم روش قهر رو پیش بگیره این بحثش جداست ولش کن تا خودش خوب بشه
اما تو قیافه بری و باقی ماجرا صحبت کردنه کجا میره پس
نه نکن درسته دنیا ارزش نداره ولی بزار اون بیاد جلو اگه نزاری هی تو باید دفعه های بعد خودتو کوچیک کنی
من همسرم وقتی وارد فاز قهر میشه دیگه بکشی هم نمیاد جلو نه تنها با من با همه همینه حتی با مادرش هم شده تا یه ماه قهر باشه اخرش خواهرش اومد آشتی داد متاسفانه این اخلاقش واقعا مزخرفه و از بچگی باهاش بوده میگه من پا پیش بزارم یعنی قبول کردم مقصرم
با حرف زدن همین موضوع رو استارتر میتونه بهشون یاد بده سیستم ذهنیشون با حرف زدن بهتر میره جلو چه مشکل ...
اخه مشکل اینه همسر من از اونای نیست که بهش بگم بیا حرف بزنیم تموم کنیم اونم بگه چشم وارد فاز قهر شده بی محلی میکنه خودشم نمیاد جلو تموم کردن باهاش راحت نیست واسه همین موندم چیکار کنم منت کشی هم نمیخوام بکنم چون مقصر اون بود
نخیرم خوب این طرز حرف زدنت فکر نکن با کلاس که جمع بستی بیشتر ضایعس
به فرض ضایع
به شما چه؟بحثم مربوط نبودن این مسئله به شما هست واقعا😂
نه اتفاقا من باکلاسی نمیبینم
اما دخالت نکردن رو حتماااااااا شعور یه شخص میبینم
شما جمع نبند هر جوری میخوای حرف بزن
اخه مشکل اینه همسر من از اونای نیست که بهش بگم بیا حرف بزنیم تموم کنیم اونم بگه چشم وارد فاز قهر شده ...
چی بگم
یه عادت بالاخره زمان میبره شکل بگیره
نمیشه که اوضاع همین مدلی باشه تا اخر
درسته اینجوری نیستن اما میتونید شما بهشون یاد بدید اگرررر خودشون بخوان تغییر کنن
اگر نه هم که هیچی بیخیال شو
اما تلاشت رو کن قبل بیخیال شدن
اگه سختته بگی عملی محبت کن چیزی هم نگو مثلا چه میدونم غذا مورد علاقه شو بپز براش شربت درست کن ببر تو ...
خب اینا میشه منت کشی من میخواستم منت کشی کنم چون مقصر اونه هم داد میزنه هم قهر میکنه خودشم از اونای نیست که بهش بگی بیا بشینیم حرف بزنیم اونم بگه چشم مثل بچه ها که قهر میکنه آشتی بکن نیست فکر میکنه باید به پاش بیفتی تا آشتی کنه