2777
2789
عنوان

درمان عفونت دندان با دارو گیاهی

104 بازدید | 27 پست

چیزی هست بچها که من بزارم روی دندونم عفونتش بره بعد بکشمش تورم شده داغونم و داروی چرک خشک کن هم بهم نمیسازه بهش حساسیت دارم فقط آموکسی سیلین میتونم بخورم 🥲🥲😭

متاهل ومتعهد🫶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اموکسی ۵۰۰ با مترانیدازول ۵۰۰ هر ۸۰۰ ساعت باید باهم بخوری حداقل ب مدت یک هفته اونم سر ساعت تا عفونت رفع بشه بعد درمان کنی ن اینکه بکشی 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
شوهر من لپش باد کرده بود هیچ کس قبول نمیکرد اخرش ترکید فقط چرک خشک کن جوابه برو دکتر بگو حساسیت داری ...

گفتم حساسیت دارم گفت پس من نمیتونم چیزی بنویسم گه حالت بد شه فعلا آموکسی خودش هم گفت فایده نداره ولی حالا بخور

متاهل ومتعهد🫶

اموکسی ۵۰۰ با مترانیدازول ۵۰۰ هر ۸۰۰ ساعت باید باهم بخوری حداقل ب مدت یک هفته اونم سر ساعت تا عفونت ...

پوسیدگی داره دندونم باید حتما بکشم عزیزم، دیشب مترونیدازول خوردم تاصبح تنگی نفس بدن خارش داشتم

متاهل ومتعهد🫶