2777
2789
عنوان

مجرد ماندن دختران بالای 30 سال

| مشاهده متن کامل بحث + 20537 بازدید | 168 پست
من انتقاد میکنم از طرز فکر شما. اگر مردی بدونه دیدگاه شما این هست از زندگی مشترک، شما رو فردی محاسب ...

عزیزم چون گفتی از مردها توقع زیادی دارن نظرم درمورد مادیات گفتم. وگرنه خودم خیلی قانع هستم

البته شغلم باعث شده حسابگر بشم😃😃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما معجزه رخ داده بااین  .مگه میشه در عرض 2 سال.

مهندس عمرانه.توی یک شرکت خوب کار پیدا کرد ولی چون حقوق جفتمون بازم کفاف اجاره خونه و ... رو نمیداد و جلوی من و خونوادم احساس کمبود میکرد سعی کرد شغل دوم پیدا کنه.خیلی فکر کرد و سبک سنگین کرد و یک کار استارتاپی کوچیک رو شروع کرد که یکم درامدمون رو بیشتر کرد و تونستیم وام بگیریم و خونه بخریم

بی پولی بهش خیلی فشار آورد و به خودش اومد

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
اینم امتحان میکنم دیگه توکل به خدا یه عده میگن شوهر میخوای چیکار و برو بگرد و خوش بگذرون و .... ...

شادی خانم درک میکنم چی می گین شما

منم یک ماه میشه عقد کردم و باید بگم قبلش سختگیر بودم واقعا 

الانم مثلا ازدواج کردم فک نکنید مورد انچنانی بود وضع مالی ما بهتر ما بالای شهر معروفی که اسمشو نمیگم و یا اینکه من خیلی زیباتر اونم

ولی خب دیگه معیارهامو پایین اوردم اینها رو گفتم که بدونی سخت گیری های من قبلا چیا بودن.من 70 هستم و خب اطرافیانم زود ازدواح کردن

منم تحت فشار بودم دعاخوندم خدا رو شکر ادمی که نصیبم شده خیلی خوش اخلاق و مهربونه و همین دیگه برام کافیه و اینکه منو دوست داره دیگه به تیپ قیافه و پول فک نکردم .

عزيزم من کتاب گيس گلابتون رو سه سال پيش خريدم و خوندم. دعاها رو هم چن بار انجام دادم. طاها رو کنار ک ...

یک چیزی بگم اگه خوندین که خونده باشین و انتظار نداشته باشی چیزی اتفاق نمیوفته

میخوام بگم فقط خوندن کافی نیست باید منتظر دریافت باشین بخونین و مشتاقانه از کائنات درخواست شفافتون رو بخواهین .از قدرت لایزال الهی هیچی تو دنیا نیست که از زیر نظر خدا پنهان باشه .من به چشم خودم واقعیت قانون جذب رو دیدم من پنج ماه قبل از اینکه عقد کنم تاریخ دقیق عقدم رو پیش بینی کردم حتی اون موقع هیچ خواستگاری نداشتم و خیلی هم ناامید بودم با اینحال روی کپی شناسنامه ام تاریخ عقدمو زدم یعنی جذب کردم .دیگه از این بالاتر

واقعا راست میگی منم متنفرم از این حرفهایی که میگن لابد سخت گیری و فلان انقدر هم شیک برمیگردن میگن ...

شدیداً لایک

واقعاً ما با کی بریم سفر و گردش؟؟؟؟

مگه کسی مونده تو اطرافیانمون که بشه باهاش رفت گردش

یه نفر تو زندگی من هرگز بخشیده نمیشه

خواهر منم ۳۰ سالشه توشهر خیلی شناختس فوقدالعاده اجتماعی باحال .چادری زیبا لیسانس روانشناسی یه مدت کارم میکرد پولم داره..ولی مجرده.ده شصتیا گویا طلسم شدم😅

دیر اومدی نخواه زود برو    
باید ببینید برای چی میخواین ازدواج کنید؟ عشق و زندگی در کنار یه مرد که به شما آرامش بده ؟ اگر موضو ...

والا سراغ من هرکی میاد ( فکر نکنید کلی خواستگار دارم آ ، نه ، 5-6 تا بوده کلاً) یه آدم گَنده دماغ و زیاده خواه و بدعنق و ایرادگیر و ... بوده که من موندم اگر اینهمه ایراد دارم چرا اومده جلو

بعدش میفهمم چون کارمندم و درآمدم بدک نیست و یه خونه کوچولو خریدم رو اینا حساب کرده

الهی بگم خدا چیکارشون کنه

تازه جواب رد میدی شاخ میشن و هزارتا حرف پشت سر آدم میگن

گرفتار لعنت خدا بشن بخاطر اهداف شومشون

یه نفر تو زندگی من هرگز بخشیده نمیشه
والا سراغ من هرکی میاد ( فکر نکنید کلی خواستگار دارم آ ، نه ، 5-6 تا بوده کلاً) یه آدم گَنده دماغ و ...

ازدواج نکردن بهتر از ازدواج کردن با یه وصله ناجوره.

انشالله به زودی زود اون بهترین در مسیر زندگی شما قرار خواهد گرفت.