2777
2789
عنوان

مجرد ماندن دختران بالای 30 سال

| مشاهده متن کامل بحث + 20537 بازدید | 168 پست
واقعا راست میگی منم متنفرم از این حرفهایی که میگن لابد سخت گیری و فلان انقدر هم شیک برمیگردن میگن ...

چند سالتون هست مگه؟

همیشه ازدواج تنها راه رسیدن به آرامش و خوشبختی نیست که.

شاید هنوز اون فرد مناسب شما سر راه شما قرار نگرفته

چند سالتون هست مگه؟ همیشه ازدواج تنها راه رسیدن به آرامش و خوشبختی نیست که. شاید هنوز اون فرد مناس ...

29

حرفتون درسته

ولی تو واقعیت کنار اومدن باهاش سخته خیلی هم سخته...

مثلِ بارانِ بهاری که نمی‌گوید کِی...... بی خبر در بزن و سرزده از راه برس (لطفا بگین الهی آمین)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

29 حرفتون درسته ولی تو واقعیت کنار اومدن باهاش سخته خیلی هم سخته...

خب منم شنیدم تو شهرهای کوچک تر سن بالا میره احتمال پیدا کردن همسر مناسب برای دخترها کمتر میشه.

اما واقعن 29 سال سنی نیست بچه ها!

تو تهران من همکارام بیشترشون بالای 30 هستن و مجردن و اصلن چیز غیر معمولی نیست

خب منم شنیدم تو شهرهای کوچک تر سن بالا میره احتمال پیدا کردن همسر مناسب برای دخترها کمتر میشه. اما ...

منم تهرانم بله خیلی ها الان تو سن های بالاتر مجردن و شاید مشکلی نداشته باشن

ولی من فکر میکنم هرچیزی به موقعش شیرین تره... 

مثلِ بارانِ بهاری که نمی‌گوید کِی...... بی خبر در بزن و سرزده از راه برس (لطفا بگین الهی آمین)
دعاها رو بخونید کتاب ازدواج مثل اب خوردن اسان هست رو بخونید سر دو ماه موردهای خوبی پیس میاد کتاب قا ...

عزيزم من کتاب گيس گلابتون رو سه سال پيش خريدم و خوندم. دعاها رو هم چن بار انجام دادم. طاها رو کنار کوه صفا (مکه) حتي گفتن چلش رو انجام بده . دادم چن بار ولي نشد. ياسين رو انجام دادم. حشر رو و .....خيلي ذکرهاي ديگ ولي نشد. 

از کساني که از من متنفرند، ممنونم. آن‌ها مرا تقويت مي کنند. از کساني که مرا دوست دارند، ممنونم. آن‌ها قلب مرا بزرگتر مي کنند. از کساني که مرا ترک مي‌کنند، ممنونم. آن‌ها به من مي‌آموزند هيچ چيز تا ابد ماندني نيست. از کساني که با من مي‌مانند، ممنونم. آن‌ها به من معناي دوست داشتن را نشان مي‌دهند.
هر دختری دوست داره ازدواج کنه و مادر بشه همه زنها به توجه و دوست داشته شدن نیاز دارن و نگرانی ما طبی ...

من یک جا با نظر شما مخالفم. اونجا که گفتین مگر 18 سالگی هست که طرف بخواد حالا یک تیکه دو تیکه وسایل خونه رو بخره.

اگر عاشق کسی باشید هرگز مهم نیست چی داره و چی نداره.

یک تفاوت تو فرهنگ ما با جاهای دیگه هست.

اینکه از مرد خیلی انتظار مادی تو ایران وجود داره. هیچ چیز به مفهوم واقعی شراکتی نیست.

منم تهرانم بله خیلی ها الان تو سن های بالاتر مجردن و شاید مشکلی نداشته باشن ولی من فکر میکنم هرچیزی ...

هر عشق و ازدواجی با شخص درست، توی زمان درست و توی مکان درست شیرین تره.

من یک جا با نظر شما مخالفم. اونجا که گفتین مگر 18 سالگی هست که طرف بخواد حالا یک تیکه دو تیکه وسایل ...

عزیزم شما درست میگی.منظورم این بود که وقتی 18 سالته میتونی قبول کنی که کم کم بعد ازدواج صاحب خیلی چیزها بشی وقتی سنت بالاتر بره دیگه نمیتونی از صفر شروع کنی یه مرد 40 ساله با وضع مالی معمولی باید با مرد 20 ساله هم سطح خودش فرق داشته باشه نه اینکه تازه بخاد از صفر شروع کنه

من یک جا با نظر شما مخالفم. اونجا که گفتین مگر 18 سالگی هست که طرف بخواد حالا یک تیکه دو تیکه وسایل ...

انتظار مادی وجود داره اما اگه یکمی فکر کنیم میبینیم در نهایت دختر و خانواده دختر هستن که بیشتر هزینه میکنن بدون اینکه هزینه ها بهشون برگرده. مرد اگه طلا میخره اگه خرج عروسی میده در واقع از این جیب گذاشته توی اون جیب.طلاهارو هر وقت بخاد میفروشن.هدایای عروسی هم به خودشون میرسه. اما جهیزیه و سیسمونی و خیلی هزینه های دیگه که خانواده دختر انجام میدن بدون برگشت هست.پس هر چقدر هم انتظار مادی داشته باشیم باز هم خودمون بیشتر هزینه کردیم

عزیزم شما درست میگی.منظورم این بود که وقتی 18 سالته میتونی قبول کنی که کم کم بعد ازدواج صاحب خیلی چی ...

40 سالش باشه اما نجیب و اصیل باشه و یک شغل آبرومند با درآمد کم داشته باشه اما عاشق شما باشه چی؟؟

انتظار مادی وجود داره اما اگه یکمی فکر کنیم میبینیم در نهایت دختر و خانواده دختر هستن که بیشتر هزینه ...

عشق واقعی و ازدواج مستحکم با بررسی اینکه کی کجا چقدر خرج میکنه و چقدر ضرر میکنه و جیب به جیب میشه یا نه کاملن منافات داره.

من معتقدم اگر کسی رو واقعن دوست داشته باشید زیر یه سقف با یک فرش کهنه هم باهاش زندگی خواهید کرد.

این ازدواجه نه معامله. هر کس باید یه گوشه اش رو بسازه.

انتظار مادی وجود داره اما اگه یکمی فکر کنیم میبینیم در نهایت دختر و خانواده دختر هستن که بیشتر هزینه ...

من انتقاد میکنم از طرز فکر شما.

اگر مردی بدونه دیدگاه شما این هست از زندگی مشترک، شما رو فردی محاسبه گر و مادی تلقی میکنه و از ادامه مسیر ازدواج منصرف میشه.در صورتیکه شاید واقعن حرف قلب شما این نباشه و منظوری هم نداشته باشید.

مردها اسیر مهربانی، مناعت طبع و گذشت زن طرف مقابلشون هستن. 

هرگز به خواستگاراتون که به قول خودتون 40 سالش ممکنه باشه نگید توقعتون ازش به عنوان یک مرد 40 ساله اینه پس انداز و ... داشته باشه چون 20 ساله نیست که از صفر بخواد شروع کنه. چون ممکنه اون هم اینو مطرح کنه که برای شما از خیلی مراسم ها و کارهایی که باید انجام بده صرف نظر میکنه چون شما هم دختر 20 ساله نیستی که چنین توقعاتی داشته باشی...

من به شما توصیه هایی کردم به عنوان خاهر کوچکترتون که اگر خاهر خودم هم بودن همین توصیه ها رو میکردم.

انشالله خوشبخت و عاقبت به خیر بشید

ولی یه چیزی بگم دوستم! 90% مردها تا قبل از ازدواج پول جمع کن نیستن! مثل همسرم، دیگه بعد از ازدواج هد ...

موافقم👌همسر منم سی سالش بود یک ریال پس انداز نداشت و اعتقادیم به پس انداز نداشت!چون خونوادشم همین مدلی هستن.من ۲۹ سالم بود و کلی پس انداز داشتم.اما از روی اخلاقای خوب زیادی که داشت و شباهتایی که بهم داشتیم انتخابش کردم.تو دو سال مردی که شغل مناسب نداشت هم خونه خرید و هم ماشین و هم یک زندگی مناسب فراهم کرد.

بعضی وقتا عشق راهو هموار میکنه.یکم صبوری و سیاست از طرف ما خانوما گاهی بعضی از آقایونو تکون اساسی میده

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤