2777
2789
عنوان

مجرد ماندن دختران بالای 30 سال

| مشاهده متن کامل بحث + 20537 بازدید | 168 پست
ازدواج نکردن بهتر از ازدواج کردن با یه وصله ناجوره. انشالله به زودی زود اون بهترین در مسیر زندگی شم ...

دقیقاً همینه

تازه این اواخر یکی اومده بود نه آداب معاشرت بلد بود نه به دلم میشست از لحاظ ظاهر ( خوشگل و .... نمیخوام آ ، ولی حتی اگر خیلی زشته باید به دل بشینه) خانواده م داشتن مجبورم میکردن قبول کنم فقط چون سنم بالاست

با بدبختی راضیشون کردم مجرد موندن بهتر از اینه با این آدمی که هیچ مورد مثبتی نداره ازدواج کنم. حتی تحقیق نکردن ، خودم یه کوچولو پرس و جو کردم گفتن مشکوک به اعتیاده و ...  نجات پیدا کردم

یه نفر تو زندگی من هرگز بخشیده نمیشه
دقیقاً همینه تازه این اواخر یکی اومده بود نه آداب معاشرت بلد بود نه به دلم میشست از لحاظ ظاهر ( خوش ...

مگه چند سالتونه؟

الان دهه 30 و 40 شمسی نیست که دختر ازدواج کنه فقط واسه اینکه مجرد نمونه!

انقدر وضع اجتماع خراب شده که مجردی زن هزار برابر ارزش داره تا مطلقه شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

36 سالمه

اگر تو یه شهر بزرگ مثل تهران و شیرازی که این اصل چیز عجیب غریبی نیست.

اگر هم محل زندگیتون کوچیکه سعی کن به حرف ها بی اعتنا باشی و سرت رو به کار و شغلت گرم کن که انشالله اون شرایط ازدواج مناسبت فراهم بشه.

مذهبی هستین؟

اگر تو یه شهر بزرگ مثل تهران و شیرازی که این اصل چیز عجیب غریبی نیست. اگر هم محل زندگیتون کوچیکه سع ...

تهرانم عزیزم

نیمه مذهبی هستیم

بدبختی اینه از بس همه رفتن و تنها آدم مونده فامیل منم ، خیلی به چشم میام.

برا من درد بزرگی نیست ، باهاش تا حدودی کنار اومدم ، بالاخره غصه میخورم که عزیز کسی نیستم ولی خب باهاش کنار اومدم

پدر و مادرم 67 و 65 ساله ن 

فکر میکنن دیگه فقط باید برم

وااااااااااااااااااااااااای که همیشه جنگ اعصاب دارم باهاشون

تهرانم عزیزم نیمه مذهبی هستیم بدبختی اینه از بس همه رفتن و تنها آدم مونده فامیل منم ، خیلی به چ ...

شغل دارین؟

عزیز کسی هستین حتمن ولی هنوز پیداتون نکرده اون آقا.

من دیدم که چله زیارت عاشورا به روش های خاصی خیلی مجرب هست و روی هر خواسته ای جواب میده.

اگر اعتقاد کامل داری به امام حسین به نظرم 40 روز وقت بزار. احتمال اینکه به خواسته ات سریع برسی خیلی خیلی بالاست

شغل دارین؟ عزیز کسی هستین حتمن ولی هنوز پیداتون نکرده اون آقا. من دیدم که چله زیارت عاشورا به روش ...

شاغلم

مذهبی شدید نیستم ولی نماز میخونم دعا میکنم گاهی ذکر میگم

چله زیارت عاشورا ( خیلی ساده خوندم) و نادعلی و سوره حشر و  ... برای حاجتای دیگه قبلاً گرفتم. برای ازدواج نه

چله آقای نخودکی خیلی سخته ، نمیتونم انجام بدم

چاره دیگه ای هم هست؟

اينا همش تجربه زندگي خودم هست نه اينكه بگم پشيمونم ولي چيزايي ب چشم ديدم كه نگاهمو عوض كرده من خو ...

عزیزم میشه بگی چرا اینطوری شد؟ اشتباهت کجا بوده

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
منم اصلا با کسی درد دل نمیکنم.نمیدونم خدا داره چی منو امتحان میکنه.خیلی سختی کشیدم.تا دیر وقت سرکار ...

فقط مراقب باش ب خاطر شاغل بودن و شرایط مالیت کسی نیاد سراغت خیلیا عمدا دنبال زن کارمندن

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

دلم خووونه . از ازدواج نکردن خواهرم.ازدواج سفید برادرم.سراغ گرفتنای فامیل شوهرم.که همش میپرسن ازدواج نکردن؟؟؟؟!!!!!امیدوارم لال بشن .امیدوارم پدرشوهرم تقاص حرفی که بهم زد رو پس بده.

نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده
دلم خووونه . از ازدواج نکردن خواهرم.ازدواج سفید برادرم.سراغ گرفتنای فامیل شوهرم.که همش میپرسن ازدواج ...

چی شده؟؟ خواهرات چند سالشونه مگه؟؟

شاغلم مذهبی شدید نیستم ولی نماز میخونم دعا میکنم گاهی ذکر میگم چله زیارت عاشورا ( خیلی ساده خوندم) ...

چله زیارت عاشورا رو با روش خاص باید بخونی، روش مفاتیح یا روش آقای حق شناس. کلید حل همه مشکلات هست.

شما سنی ندارید هنوز. حرفهای مردم رو بریزید دور. اونا خودشون هزار مشکل تو داخل زندگی شون دارن و با سرک کشیدن تو زندگی بقیه میخوان کمبودهاشونو جبران کنن

چی شده؟؟ خواهرات چند سالشونه مگه؟؟

یدونه خواهر دارم.۳۵ سالشه

نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده
شاغلم مذهبی شدید نیستم ولی نماز میخونم دعا میکنم گاهی ذکر میگم چله زیارت عاشورا ( خیلی ساده خوندم) ...

شادی خانم بنظر من چون تو شهر بزرگی مثل تهرانی خیلی موقعیت بهتر میتونی جذب کنی

شاغل هم هستین خدا رو شکر .پس لاقل حس سرباری ندارین .اما شما قانون جذب رو امتحان کن عزیزم .دعاها هم یک جور جذب هستن 

سوره طاها .بله حرفتون درسته بالاخره ازدواج درست خیلی میتونه ادمو رشد بده

شما ویژگی فرد مورد علاقتو بنویس داخل دفتری و مرتب شبها قبل خواب تصویر سازی کنید اگر وسط تخت میخوابی یک طرف بخواب جا برای همسرت باز کن باید خلاء ایجاد کنی .برای همسر اینده ات پیشاپیش هدیه بخر .اینها خلاء ایجاد کردنه و کائنات خلا رو دوست نداره و سریع پرش میکنه 

این جمله ها از یک نویسنده ان