2777
2789
عنوان

دو دقیقه از وقتتو میدی من💘

260 بازدید | 58 پست

من یه رفیق داشتم که تو طول مدرسه خیلی میگفت دوست دارم و دلم تنگت شده و اینا(رفاقتی)

بعد اینم یه رفیق دیگه داشت که از من سر تر بودو دعوایی ویه اکیپ داشت و اینا.

بعد من تا به این رفیقم پیام ندم اونم پیام نمیده،یجورایی دختری که میگفت جونم برات در میاد ۲ ماهه که بهم پیام نداده،

بعد من از اینستای رفیقش چنلشو در آوردم چنل رفیقمم پیدا کردم و دیدم که کلی عکس و فیلم باهم دارن و چتشون که به رفیقش گفته تو واسم مهمی و... اینارو گذاشته،

شاید زیادی حساس شده باشم؟بچگونس انگار ولی دارم ذوب میشم🙂

نور و عشق الهی جاریست✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اگه دوباره دیدمش و شروع کرد همون حرفا رو بگه بهش بگم دیگه نمیخوام رفاقت کنم بات؟

من میگم از یه مشاور کمک بگیر 

چون خودمم تو شرایط تو بودم و نتوانستم منطقی تصمیم بگیرم 🥲🥲

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

دنبالچی میگردی الان ؟! من نفهمیدم

بابا ول کن دختر بزرگ شو من هیچ دوستی ندارم؛ بقیه هم بهم پیام میدن جوابشون نمیدم ...

دوست رو میخوای چیکار ؟!

خواهری برداری خاله ای کسی نداری ؟؟

فقط 45 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

۲۷ سالمه متاهلم ولی واقعا از رفیق توقع داشتم میگفتم مسیر دوره یعنی نمیتونه یه زنگ بزنه ؟ 

الان فقط کنار اومدم فراموش نکردم اما دیگه میبینم انگار اشنای معمولی میبینم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اره منم ی مشت احمقو ب عنوان رفیق که لقب مقدسیه انتخاب کردم ولی الان فهمیدم ارزش ی سلام کردن ساده ام ندارن

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

وااای نه تروخدا چرا آنقدر الکی پیگیری و جدیش می‌کنی این رفاقتا رو اصلا نمیشه روش حساب کرد

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

دنبالچی میگردی الان ؟! من نفهمیدمبابا ول کن دختر بزرگ شو من هیچ دوستی ندارم؛ بقیه هم بهم پیام میدن ج ...

درسته ولی اگه تنها بمونم؟

خیلی سخته که دبیر کار گروهی بده و کسی قبولت نکنه

یا زنگ ورزش گروه پیدا نکنی

یا تو هیچ بازی ای راهت ندن

از تنهایی میترسم انگار

نور و عشق الهی جاریست✨