2777
2789
عنوان

دو دقیقه از وقتتو میدی من💘

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 58 پست

اسی  بخدا رفیق نمیخای  هرچی خوردیم از همین رفیقا بوده  با هیچکی صمیمی نشو بچسب ب درست.  برا خودت تلاش کن خودت حال خودتو خوب کن خواستی صحبت کنی با مامانت صحبت کن هیکچی خونواده ات نمیشه  وقتی  اتفاقی بیفته برات تنها کسی ک پشتت میمونه همین خونوادته   تنها کسی که  خوبتو میخاد خونوادته من خودم میگفتم  ن بابا رفیق خیلی خوبه  میتونم اعتماد کنم حرفام بهشون بگم بهتر از خونوادمه. ولی فهمیدم اشتباه کردم. خونواده ات هرچقدرم باهات بد باشن هیچ وقت تنهات نمیزارن هیچ وقت هیچوقت ......بنظرم دوست مجازی خیلی بهتر از دوستای مدرسه اس و اینا....

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

آره خیلی ضربه بهم زده خیلییی من اونو مث خواهرم میدونستم ولی اون اینجور نبود از هر فرصتی استفاده میک ...

خرابش نکن فقط هرچه سریعتر ازش دور فقط همیننن فقط دوووور شووو

اگه هی بیشتر باهاش بمونی بیشتر دلت میشکنه

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی بخدا رفیق نمیخای هرچی خوردیم از همین رفیقا بوده با هیچکی صمیمی نشو بچسب ب درست. برا خودت تلا ...

وای که قربونت شم:)

حتمااا،دیگه فکر رفیقو میندازم بیرون از سرم،

مرسی چه وقت گذاشتی برام💓

نور و عشق الهی جاریست✨

خرابش نکن فقط هرچه سریعتر ازش دور فقط همیننن فقط دوووور شووواگه هی بیشتر باهاش بمونی بیشتر دلت میشکن ...

اوم 

هعی دلم برا خودم میسوزه واقعا 

وای که قربونت شم:)حتمااا،دیگه فکر رفیقو میندازم بیرون از سرم،مرسی چه وقت گذاشتی برام💓

فداتشم همین خوبه❤️✨

هروقتم نیاز داشتی با کسی حرف بزنی من هستم   چون خودم از رفیق خوردم درکت میکنم 🫂

اوم هعی دلم برا خودم میسوزه واقعا

ناراحت نباش اون بوده ک لیاقت مهربونی تورونداشته قربونت

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

فداتشم چ قلب مهربونی داری

نشی گلم😍😍😍

عزیزم من فقط واقعیتو میگم به مهربونی ربطی نداره که فقط میخوام بهت بگم که هیچکس لایق قلب پاکت نیست جز کسی که از اعماق وجودش برای تو مایه بزاره

همینو بس!

نشی گلم😍😍😍عزیزم من فقط واقعیتو میگم به مهربونی ربطی نداره که فقط میخوام بهت بگم که هیچکس لایق قلب ...

قربونت بشم  خیلی خوبی 🫂🥹✨

قربونت بشم خیلی خوبی 🫂🥹✨

خدانکنه عزیزمن

همیشه مراقب خودتو قلب پاکت باش😍♥️