2777
2789
عنوان

دو دقیقه از وقتتو میدی من💘

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 58 پست
دقیقا اینطوریه حرف این خانم درسته از کسی میخوری که انتظارش و نداشتی حاضر بوید از خودت بزنی براش ولی ...

ببین من ادمی که 2 رو مخم رفتم هربار مغزمو کامل سیاه کردو با تموم سختیش بااینکه هربار هی برمیگشتیم ب هم کنار گذاشتمش چرا؟ چون معتقدم زندگی من لیاقت اینو نداره بخاطر ی احمق خراب بشه پس با فاصله زندگیمو درست کردم

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دو ساله با کسی در ارتباط نیستم ولی واقعا افسردگی گرفتم تو سعی کن دوست باشی 🙃🩷من حال خودم اینج ...

سعی میکنم،

منم بعضی موقع ها مامانم میگه تو اگه خوب بودی فلانی باهات قطع رابطه نمیکرد😂

تو یه دختر خودساخته ای نه افسرده،سعی کن به خودت فکر کنی فقط

نور و عشق الهی جاریست✨

وای قربونت بشممممممنون بابت وقتی که برام گذاشتی مهربوننن:)

خدانکنه قربونت

فقط توصیه کردمو ازتجربه تلخی که داشتم برات گفتم که حداقل راهوچاهدو پیداکنی گلم😍♥️

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

سعی میکنم،منم بعضی موقع ها مامانم میگه تو اگه خوب بودی فلانی باهات قطع رابطه نمیکرد😂تو یه دختر خودس ...

انقدر گریه کردم که خدا میدونه واقعا تنهام 🥲

اما چاره ای نیست من بعد نبودم مثل بقیه با کسی دوست شم

مثلا با یکی دوست میشدم بعد یکی دیگه میومد با اون دوست بشه اون صمیمی میشد باهاش من کنار میرفتم همه دوستی هام اینجوری بود 

هروقت میگم میگن تقصیر توعه دلم میخواد دیگه با خانواده ام هم ارتباط نداشته باشم 

فقط 45 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

چقد که مثل منی دختر:)))

بیا بغلم 🫂🫂

خسته ام واقعا ...

ببین من ازت بزرگترم و اینا رو تجربه کردم نتیجه اش شد افسردگی و وسواس تو تجربه اس نکن خب ؟!

سعی کن مثل این دختر پرو هتی مدرسه به بقیه بچسبی و خودت به زور تو دل بقیه جا کنی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من ادمی که 2 رو مخم رفتم هربار مغزمو کامل سیاه کردو با تموم سختیش بااینکه هربار هی برمیگشتیم ب ...

من دارم همینکارو میکنم 

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

بیا بغلم 🫂🫂خسته ام واقعا ...ببین من ازت بزرگترم و اینا رو تجربه کردم نتیجه اش شد افسردگی و وسواس ت ...

وای که الهییی:))

اهه اصلا خوشم نمیاد ازشون،یجوری انگار کثیفن،همه رو مسخره میکنن احساساتشونو نادیده میگیرن،

حتی رفیق صمیمیم نه تنها رفت پشتم حرف زد تازه برگشته میگه وای من خجالت میکشم پیشت باشم

واقعا چندشننن

نور و عشق الهی جاریست✨

من دارم همینکارو میکنم

بزارش کنار 

خوب میکنی

بزارش واسه همیشه کنار جوری از زندگیت دورش کن که انگار هیچوقت وجود نداشته

وای که الهییی:))اهه اصلا خوشم نمیاد ازشون،یجوری انگار کثیفن،همه رو مسخره میکنن احساساتشونو نادیده می ...

با بچه های کلاسای دیگه دوست سو 

گفتم که خوب درس بخون اونموقع همه دوست دارن باهات دوست بشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بزارش کنار خوب میکنیبزارش واسه همیشه کنار جوری از زندگیت دورش کن که انگار هیچوقت وجود نداشته

آره خیلی ضربه بهم زده  خیلییی من اونو مث خواهرم میدونستم ولی اون اینجور نبود از هر فرصتی استفاده میکرد از ی جایی بهم ضربه بزنه 

من بهش اعتماد  میکردم همه چی بهش میگفتم  ولی اون سو استفاده میکرد 

ی اتفاقی برام افتاد فقط اون خبر داشت جار زدن بین همه اطرافیان 😞 دلم نمیاد انتقام بگیرم ازش  همه میگن توعم خرابش کن چطوری اون دلش اومده ولی خب نمیتونم

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

چشممممم:)))

هروقت هم خواستی بهم پیام بده تو نی نی سایت 

من هستم ممکن هیهو یه هفته نباشم ولی بازم چک میکنم :))

1
5
10
15
20
25
30
35
40