2777
2789
عنوان

دو دقیقه از وقتتو میدی من💘

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته ولی اگه تنها بمونم؟خیلی سخته که دبیر کار گروهی بده و کسی قبولت نکنهیا زنگ ورزش گروه پیدا نکنیی ...

مم اینجوری زندگی کردم ...

خوب نیستا واقعا ولی خب اگر اجتماعی باشی و خیلی با همه بگو بخند کنی و خوب درس بخونی به این مشکل برنمی‌خوری

الان تنهام هم حالم خوبه هم بد نمیدونم واقعا 

فقط 45 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

:)

کسیو رفیق خودت ندون

هیچکس رفیق خوبی نیست مطمعن باش یجا یطوری ک نمیفهمی بهت میزنه که نمیتونی ازجات پاشی

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

تایپکو زدم چون فقط نمیتونستم با خودم کنار بیام ربطی به سن وسال نداره ممکنه هرکسی دچارش شه🙂۱۶

درسته عزیزم می‌دونم 

خیلی اهمیت میدی مهم نباشه برات دوستی همینطور  رفیقت صمیمیتم. ی رفیق صمیمی دیک داره 

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

ممنون واقعا به حرفات نیاز داشتم🙂

باهمه دوست باش ولی رفیق نه 

1 به بودن کسی وابسته نشو

2 هیچکس موندنی نیس واست نه روحت واسه جسمت نه جسمت برای تو

3 هیچکس لیاقت مهربونی تورو نداره

گلم من خوبیتو میخوام که اینارو بهت میگم وادارت نمیکنم به حرفام عمل کنی ولی تو الان تو رنج سنی حساسی هستی که نباید بگذاری ادمای سمی و احمق وارد زندگیت بشنو باحرفا و کاراشون روح پاکتو مورد اذیت قرار بدن 

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

کسیو رفیق خودت ندونهیچکس رفیق خوبی نیست مطمعن باش یجا یطوری ک نمیفهمی بهت میزنه که نمیتونی ازجات پاش ...

دقیقا اینطوریه حرف این خانم درسته 

از کسی میخوری  که انتظارش و نداشتی حاضر بوید از خودت بزنی براش ولی .....

من از رفیقم خیلی خوردم ولی بازم عین ی   اسکول    قیدشو نزدم     مامانم میگه  تو هنوز پشتشی نیمبینی  چیکارت کرده ولی خب وجدانم این اجازه رو بهم نمیده 

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

باهمه دوست باش ولی رفیق نه 1 به بودن کسی وابسته نشو2 هیچکس موندنی نیس واست نه روحت واسه جسمت نه جسمت ...

وای قربونت بشمممم

ممنون بابت وقتی که برام گذاشتی مهربوننن:)

نور و عشق الهی جاریست✨

بمیرم برات:)

الان دو ساله با کسی در ارتباط نیستم ولی واقعا افسردگی گرفتم 

تو سعی کن دوست باشی 🙃🩷

من حال خودم اینجوری خوب میکنم که دوست رو میخوای چیکار ؟!

اما سعی کن آنها نمونی میشی یکی مثل من افسرده 

دیشب بخاطر نداشتن دوست مامانم کلی باهام دعوا کرد و دو سه ساعت تمام گریه کردم و با گریه خوابم چشمام میسوزه 

فقط 45 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷