2777
2789
عنوان

زنجانیاااا بیاین لطفاً

164 بازدید | 17 پست

برای دانشجوها شهر خوبیه؟

امن هست؟

تعصب روی ترکی حرف زدن ندارید؟

از شهر دیگه فردی رو توی جمعتون می پذیرید؟

امکانات داره برای زندگی معمولی؟ یا دسترسی به فروشگاه ها سخته؟

وا زنجان مرکز استانه ها دختر.جنگل یا روستا که نمیری فروشگاه پیدا نکنی.زنجانیا رو ترکی حرف زدن یا نزدنن زیاد حساس نیستن.تا حالا غیر استان خودتون جایی مسافرت نرفتی؟.من خودم زنجانی نیستم ولی اینا رو میدونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصفهانی ام ولی رفتم زنجان؛ شهر تاریخی، زیبا، باصفا و مردمان نجیب و بافرهنگ. 

بستگی به خودت داره، هر شهری بری اول باید با خودت کنار بیای و شرایط غربت رو بپذیری، البته وقتی دانشجو باشی شما بیشتر توی محیط دانشگاه و خوابگاه با دانشجوهایی که از سراسر ایران اومدن سروکار داری و سخت نیست. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

زنجان شهر ترک زبانی هست روی ترکی تعصب ندارن یعنی چی ؟!

یعنی وقتی توی جمعشونی و میدونن ترکی بلد نیستی ترکی صحبت نکنن

وقتی میری یه چیزی تهیه کنی فارسی حرف بزنی نگاه عجیبی بهت نداشته باشن

یعنی وقتی توی جمعشونی و میدونن ترکی بلد نیستی ترکی صحبت نکننوقتی میری یه چیزی تهیه کنی فارسی حرف بزن ...

نه حساس نیستن بگی فارس هستم فارسی صحبت میکنند کلا همین که حرف بزنی متوجه میشن فارس هستی من رفتم زنجان چند سال هم اطراف زنجان زندگی کردم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
یعنی وقتی توی جمعشونی و میدونن ترکی بلد نیستی ترکی صحبت نکننوقتی میری یه چیزی تهیه کنی فارسی حرف بزن ...

عجیبه این حرفت مثل اینه که من بگم میرم شهر مسکو و انتظار دارم وقتی رفتم پیش مثلا پنج شش نفر و فهمیدن من فارس هستم باید دیگه روسی حرف نزننن 😆 

لطفشون اینه که وقتی شما به فارسی سوال میکنی به فارسی جواب بدن ولی اونا زبان مادریشون هست شما میری شهرشون باید شما بهشون احترام بزاری نه برعکس

بیا جانا عنایت کن تو مولانای رومی را ، غلام شمس تبریزم قلندروار می‌گردم 🦋༘