2777
2789
عنوان

زنجانیاااا بیاین لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 17 پست
عجیبه این حرفت مثل اینه که من بگم میرم شهر مسکو و انتظار دارم وقتی رفتم پیش مثلا پنج شش نفر و فهمیدن ...

فارسی یا ترکی صحبت کردن هیچ کدوم توهین محسوب نمیشه.

منم با فارسی حرف زدنم به ترک ها بی احترامی نمیکنم قاعدتاً.

احترام گذاشتن هم ربطی به جا و مکان و زمان و حتی زبان نداره!

ادب حکم میکنه وقتی ترک هستی و فارسی بلدی با طرف مقابلت که بلد نیست فارسی حرف بزنی. عملاً لطفی هم در کار نیست.

اینجا هم یک کشوره با زبان رسمی فارسی خودش. من اگه فارسی حرف بزنم و توقع فارسی شنیدن داشته باشم عجیب نیست.

مقایسه شما به جا نبود.

فارسی یا ترکی صحبت کردن هیچ کدوم توهین محسوب نمیشه.منم با فارسی حرف زدنم به ترک ها بی احترامی نمیکنم ...

زبان رسمی هیچ ارتباطی به مردم عادی نداره زبان رسمی که تو قانون کشور نوشته شده یعنی نامه های اداری باید به این زبان باشه نه اینکه مردم مجبور باشند به اون زبان صحبت بکنن ! اصلا ارتباطی به ادب نداره کسی که زبان مادریش ترکی هست باید به ترکی صحبت بکنه و اینکه شما میگی من اگه رفتم تو یک جمعی که ترک زبان هستم اونا موظف هستن بخاطر من فارسی صحبت کنن اسمش ادب نیست اسمش پر رویی شماست و اگه اونا به زبان شما صحبت کردن جز لطف چیز دیگه ای نیست شما و خیلی بزرگتر از شما هم عددی نیست به مردم تعیین کنه به چه زبانی صحبت بکن از زنجان تا ارومیه حدود ۵۰۰ کیلومتر هیچ فارسی نیست همه ترکن اون مناطق پس شما داری وارد منطقه ای میشی که صد در صد ترکن و باید به زبانشون احترام بزاری اگه نمیتونی پس اونجا سفر نکن که بعدا بری تاپیک بزنی یا تو اینترنت بنویسی بهم بی احترامی شد...

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زبان رسمی هیچ ارتباطی به مردم عادی نداره زبان رسمی که تو قانون کشور نوشته شده یعنی نامه های اداری با ...

کاملاً متوجه فرهنگ غنی شما شدم

منظور من رو همونطور که خواستید برداشت کردید و خیلی تند و تیز متوجهم کردید کی پررو هستش!!!

امیدوارم در مسافرت هاتون به شهر هایی که زبان محلی دارن با افرادی مثل خودتون برخورد داشته باشید بلکه منظور من رو بفهمید.

توی نظرات فقط شما بودید که درباره زبان اینطور گفتید و خدا نکنه گذر کسی به شما بیفته.