2777
2789
عنوان

یه استاد داشتم نگم براتون خیلی عجیب بود رفتارش

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 33 پست
اینا همش نقشه ی این استاداست واقعا تاپ ترین استاد ایران هم قدرت اینو نداره یه دانشجو رو اذیت بکنه و ...

:)))))

من نمیخواستم اخراج بشم همین

چون این آدم خیلی شاکی داشت حتی تو گروه مربوط به رشته هم بهش میگفتن اختاپوس که افتاده تو رشته ما....

ولی هیچ کس عرضه نداشت جلو روش وایسته

دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️‍🩹

داستانت، جریان آشفتگی درونی و جنسی سرکوب شده ی اون آدمه. اون توی تو چیزی می‌دیده که همزمان براش جذاب ...

بعضی استادا میبینن دانشجو یکم بیشتر حالیشه یا از استاد بیشتر میفهمه برای اون هم هار میشن ! که یه وقت زبون درازی نکنه یا غرور استاد پیش بقیه دانشجوها خدشه دار نشه ...

البته دوران این اساتید و این رفتارها تمام شده هیچ استادی مطلقا هیچ استادی حق توهین تحقیر یا مشابه اینو نداره طبق قانون جرمه و دانشجو به راحتی میتونه تو دفتر قضایی شکایت ثبت بکنه و استاد باید بیاد تو همون دادگاه جلوی قاضی پاسخگو باشه و اگه ثابت بشه جرمش هم کم نیست 

یه بار اینجوری تحقیر بشه درس عبرت میشه تا یاد بگیره بابت پولی که میگیره درس بده کسی رو اذیت نکنه و وظیفش رو انجام بده فقط

Stay hungry stay foolish

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

:)))))من نمیخواستم اخراج بشم همینچون این آدم خیلی شاکی داشت حتی تو گروه مربوط به رشته هم بهش میگفتن ...

مگه الکیه یه دانشجو اخراج بشه ! نه بابا همچین اتفاقی نمیتونه بیوفته هر دانشجویی باید از استادی که اینطوری توهین کرد شکایت بکنه

اخراج شما بدست ریاست امضا میخوره مگه رییس مغز خر خورده به خاطر یه استاد دانشجو رو اخراج کنه اونوقت تو ثابت کنی الکی اخراج شدی همون رییس دانشگاه بازجویی میشه و داستان داره براش ! 

Stay hungry stay foolish

بعضی استادا میبینن دانشجو یکم بیشتر حالیشه یا از استاد بیشتر میفهمه برای اون هم هار میشن ! که یه وقت ...

دقیقا.....

خیلی ادعا داشت و من رو مثل یه چیز اضافی میدید من حتی دوستم جواز میدادم می‌خندید 

هر هر هر

حتی سوال می‌پرسیدم

جتی نمی‌پرسیدم

من از ترم ۷ شروع کردم درس خوندن سوال جواب میدادم میگفت وای باورم نمیشه وای....

یا با خنده میگفت هه خوبه یه چیزی بلدی

کاری ندارم بهش ولی جلوی پسرای کلاس حیثیت نزاشت واسم منم آدمی بودم که با پسرا سر و کله نمیزدم و حیا داشتم اما این مرد.....

منو سوژه اونام کرده بود...

یادمه بینیم عمل کرده بودم سر کلاس اومد دید گفت عه میبینم تغییرات جدید اسم چن نفرو آورد بعد گفت همین دیگ بقیه هیچ تغییری نکردید. 

خیلی....

مگه الکیه یه دانشجو اخراج بشه ! نه بابا همچین اتفاقی نمیتونه بیوفته هر دانشجویی باید از استادی که ای ...

حیف نمیدونستم اینارو سوختم و ساختم....

۴ سال استخونام سیاه ش 

دقیقا.....خیلی ادعا داشت و من رو مثل یه چیز اضافی میدید من حتی دوستم جواز میدادم می‌خندید هر هر هرحت ...

این از اون استادای پر رو بوده که دانشجوها رفته رفته هندونه الکی گذاشته بودن زیر بغلش! یه دانشجوی جدی به پستش نخورده بوده که ادبش بکنه

والا استاد جایگاه خودش رو باید حفظ کنه دیگه قرار نیست به کسی توهین بکنه

این از جایگاهش سواستفاده میکرده

Stay hungry stay foolish

این از اون استادای پر رو بوده که دانشجوها رفته رفته هندونه الکی گذاشته بودن زیر بغلش! یه دانشجوی جدی ...

دقیقا خیلی پرو بود.

و مذهبی مثلا

ممنونم بابت توضیحاتتونولی کاری کرده ک از خودم بدم میاد....خیلی کوچیکم میکرد بین ۹ تا دختر فقط منو خر ...

خواهش عزیزم. 

عمیقا ناراحت شدم از تجربه ات. ببین اون عتیقه یه آینه شکسته بوده که تو توی اون آینه نیگا میکنی و تصویرتو خردشده و تحقیرآمیز و زشت میبینی. و فک میکنی این تصویر، خود واقعی توعه.

درحالیکه تو مشکلی نداری. مشکل از اون آینه اس و اینکه حاضر جواب بودی و به خودت میرسیدی ینی سرزندگی و انرژی داشتی که برا روان آشفته و مذهبی نمای او هم جذاب بوده هم غیرقابل تحمل‌.اون نمی‌تونسته این تضادو در خودش حل کنه، پس به جای شکستن آینه (ینی روبرو شدن با خودش)، اومده تصویری که تو آینه می‌دیده (یعنی تو) رو شکسته تا از شر خودش خلاص بشه.

حالا این زجر عمیق شما، جای باور کردنِ تصویر اون آینه ی شکسته اس. باید به اون آینه پشت کنی و بفهمی اون کثافت کاری های‌ دوگانش ، صدای درون بیمار اون علیه خودش بوده و ربطی به تو نداشته.

خواهش عزیزم. عمیقا ناراحت شدم از تجربه ات. ببین اون عتیقه یه آینه شکسته بوده که تو توی اون آینه نیگا ...

زیبا بود عزیزم ممنونم ازتتت♥️🌸

دلم اروم شدددد

تخصصیکلینیک زیبایی داشت خرررپول و گدا البتهیه زنم داشت زنش خیلی سر به زیربود

میدونی اگه درست تموم شده و الان دیگه کاری با اون دانشگاه و فلان نداری

یه راه ارتباطی پیدا میکنی ایمیل یا شماره ای چیزی

یه متن خلاصه مینویسی از رفتاری که باهات داشته و بهش میگی که بدونه

اون عذاب وجدان شاید بگیره همین بسشه

Stay hungry stay foolish

میدونی اگه درست تموم شده و الان دیگه کاری با اون دانشگاه و فلان ندارییه راه ارتباطی پیدا میکنی ایمیل ...

اره تو فکرم هست بهش بگم...

بگم خیلی اذیتم کردی نمیبخشمت باعث شدی از خودم بدم بیاد من به شما هیچ وقت بی احترامی نکردم چون خانوادم بهم یاد دادن کسی که بهم یه چیزی میده احترامش رو نگه دارم اما شما فقط سو استفاده کردید دیدار ما به قیامت و مطمئنم خدا یه روزی حقم رو میگیره جای حق نشسته

میدونی کاری کرد که خودم رو مثل یه فاحشه ببینم :)

رفتارش خنده هاش تیکه هاش ......

بعضی استادا میبینن دانشجو یکم بیشتر حالیشه یا از استاد بیشتر میفهمه برای اون هم هار میشن ! که یه وقت ...

آره دقیقا.راه درستش همینه ولی اینجا مسیله فراتر از قانونه. روح و روان اسی زخمی شده و باور کرده که بی ارزشه. باید تمرکز مون روی این باشه که متوجه بشه اون تحقیرا ربطی به کمتر فهمیدن و بیشتر فهمیدن و چیزای دیگه نداره. ارتباط مستقیم داره با بیماری و آشفتگی روانی اون عتیقه.

اره تو فکرم هست بهش بگم...بگم خیلی اذیتم کردی نمیبخشمت باعث شدی از خودم بدم بیاد من به شما هیچ وقت ب ...

من قبلا خیلی وقت پیش از کسی کینه ای داشتم نذاشتم درون خودم بمونه یه راه ارتباطی پیدا کردم یه نامه کوتاه براش نوشتم . اونو خوند و هیچی نگفت یه مدتی گذشته بود حدود یکسال ... بهم پیام داد و گفت از روزی که پیام دادی واقعا ناراحتم نمیدونم چطوری معذرت بخام نمیدونستم اون زمان اینطوری کردم و فلان فلان 

من بخاطر این نوشتم که هیچی درون خودم نمونه و توام اینکارو بکن

Stay hungry stay foolish