2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شروع به چی بکنه؟ مشکل اصلی چیه که الان اذیت داری میشی؟

مشکلم اینه که هر مرحله ساده ای برای من تو زندگی پر از مانع هست به طوری که تا امیدم می‌کنه 

مثلا من الان دلم میخواد از اول کلاس باشم داره یه جور پیش می‌ره که نباشه بعد منم میگم کلا نمیرم اصلا

.

مشکلم اینه که هر مرحله ساده ای برای من تو زندگی پر از مانع هست به طوری که تا امیدم می‌کنه مثلا من ال ...

یه وقتایی میتونیم کنار بکشیم چون گزینه دیگه ای داریم شما هم گزینه دیگه ای داری؟ چون اگه نداشته باشی با وجود حس عقب موندن و فشار روانی و استرس بازم راهی نداری 

البته من خودمم اکثرا وقتی بهم فشار میاد کامل کنار میکشم ولی تو موضوعی مثل دانشگاه نمیشه اینجوری راحت کنار بکشی قضیه طولانی و مهمیه

یه وقتایی میتونیم کنار بکشیم چون گزینه دیگه ای داریم شما هم گزینه دیگه ای داری؟ چون اگه نداشته باشی ...

من همیشه کنار کشیدم 

معمولا به بعدش فکر نمیکنم ممکنه حتی بعدش پشیمون بشم 

ولی فقط می‌خوام فشار اون لحظه رو بردارم 

من هیچ گزینه ی دیگه ای ندارم جز این جمله که تا الان نشد از الان به بعدم نمیشه

.

من همیشه کنار کشیدم معمولا به بعدش فکر نمیکنم ممکنه حتی بعدش پشیمون بشم ولی فقط می‌خوام فشار اون لحظ ...

خب تو که اینهمه کنار کشیدی، قبولم که کردی از این به بعدم هیچ چی قرار نیست بشه خودت رو بزن به بی‌خیالی این دفعه یکم دیر تر کنار بکش

تهش که جقتش قراره هیچی نشه چه فرقی داره؟

سطح انرژیم پایینه شل و وارفته شدم نمیتونم خودمو بکشونم

فقط در حد حضور داشتن خودت رو مجبور کن 

تلاش دیگه ای نکن یا سعی نکن چیزی رو بهتر کنی با همین وضع هچل هفت فقط مقاومت کن کنار نکشی

اسی رشتت چیه؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
فقط در حد حضور داشتن خودت رو مجبور کن تلاش دیگه ای نکن یا سعی نکن چیزی رو بهتر کنی با همین وضع هچل ه ...

اولا کلی شور و شوق داشتم واسه انجام دادنش 

الان احساس میکنم انگیزم ازبین رفته 

شاید حتی نتونم از این کار و رشته فرسایشی بربیام 

من نمی‌خوام از نقطه امن خودم بیام بیرون

.